Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Akın’dan İsrail’e Sert Tepki

 İsrail polisinin  Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısı sonrasında Mescid-i Aksa adeta savaş alanına dönmüş  çok sayıda Filistinli yaralanmıştı. İsrail polisi tarafından ortaya konan bu şiddeti eleştiren Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın,   “Bu mübarek günlerde bir fırsatını bulup, Filistin halkına saldıran, ümmete gözdağı veren, İsrail’deki ve tüm dünyadaki bir avuç Siyonist katilleri kınıyorum, lanetliyorum. Zalimlerin gücü dağları yerinden oynatacak kadar güçlü olsa bile, Cenab-ı Allah dilediğinde onların düzenlerini başlarına geçirecek, bundan hiç şüphem yok.

Yunus Emre ne güzel söylemiş;

"Bir sinek, bir kartalı salladı vurdu yere

Yalan değil gerçektir, ben de gördüm tozunu."

İşte Dünyamıza baktığınız zaman gözle görülemeyen bir virüsün bütün dünyayı sallayıp yere vurduğuna hep birlikte şahit olduk.” dedi

“Gücünü Müslüman Ülkelerin Gafletinden Ve İçerideki İşbirlikçilerinden Aldığını Görüyoruz”

 Bir avuç Siyonist’in dünyayı idare ettiğini vurgulayan Akın, “Bugün bir avuç olan Siyonistlerin her birini dünyadaki ilçelere kaymakam olarak atasanız nüfusu kafi gelmez. Hal böyleyken bu Siyonistler nasıl tüm dünyayı idare ediyor ve bu zulümlere imza atıyor diye baktığınız zaman, gücünü Müslüman ülkelerin gafletinden ve içerideki işbirlikçilerinden aldığını görüyoruz. Söz konusu ülkeler maalesef onların kurduğu düzene veya tuzaklara göbeğinden bağlı olduğu için, tüm bu çileleri çektiğini görüyoruz. Bugün tüm dünyaya dış borç veren bankaların tamamının Amerika’daki Yahudi bankalar olduğunu görüyoruz. Sadece AKP’nin kontrolündeki Türkiye bu yıl bu bankalara 179 milyar TL faiz ödüyor. Bugün 179 milyar TL’yi tahtaya yazın desek belki kimse yazamaz. Ancak bunun ne anlama geldiğini bilmek için örnek vermek daha doğru olacak. Bugün 100 yıllık bir ülke olan Türkiye’nin 289 tane F16 uçağı varken, 179 milyar TL’ye 1500 tane F16 uçağı gelmektedir. Türkiye’deki tüm işsizlere iş verin bu para bitmiyor, tüm evleri kentsel dönüşüme sokun bitmiyor. Şimdi oradan birileri çıkmış bakıyorsunuz bir tane drone yaptık diye övünüyor ama bu taraftan sadece 1 yılda 1500 tane F16 uçağı parasını Siyonistlere aktarıyor. Siyonist katillerde o parayla coğrafyayı kan gölüne çeviriyor. Hepimiz Suriye de sınırımıza binlerce tank top tüfek yığınağı yapıldığını gördük. “ ifadelerini kullandı.

“PKK’nın Siyonistler Tarafından Finanse Edildiğini Artık Herkes Biliyor”

Terör örgütü PKK’nın Siyonistler tarafından finanse edildiğini belirten Akın, “ PKK’nın Siyonistler tarafından finanse edildiğini artık herkes biliyor. Bu paralar kimden toplanıyor diye baktığınız zaman işte memleketimizde camiye giden çiftçimizin aldığı gübreden, mazotundan, esnafımızın vergisinden, işçimizin maaş kesintisinden vs toplandığını görüyoruz. Bu kapitalist faizci düzen maalesef Siyonizm’e hizmet etmektedir. Millet olarak bizi fakirleştirip aciz düşüren bu sistemi reddetmek vereceğimiz ilk refleks olmalıdır. Bu faiz düzeni yüz yıl içerisinde coğrafyamızda huzur ve saadet bırakmamıştır. Ülkemize dönüp baktığınız zaman maddi ve manevi çöküşlerin faiz düzeni ile çok hızlandığını görüyoruz. Bu düzeni dayatan ve bu düzene çalışan siyasi partileri asla desteklememek gerekiyor. Milletimizin tüm bu gerçekleri bilerek hareket etmesinde yarar görüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bugünlerde yaşadığımız bu zulmün bu düzenin yıkılışına vesile olacağına inanıyor ve temenni ediyorum.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol