Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

'Akpınar Mahallesi Muhtarlık Ofisi ve Taziye Evi' Projesinin Yapım Çalışmaları Başladı

Sosyal Belediyecilik anlayışından hareketle hem mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak hem de vatandaşlarımızın zor zamanlarında kendilerine destek sunabilmek amacıyla başlatılan inşa çalışmalarında, zemin kat temel beton döküm işlemleri tamamlandı.

BİNA BÜNYESİNDE NELER VAR?

Toplamda 516 metrekare alan üzerine iki kat olacak şekilde projelendirilen Muhtarlık Ofisi ve Taziye Evi’nin, bünyesinde bay-bayan abdesthaneler, bay-bayan taziye evi ve ayrı mescitler ile muhtarlık ofisi yer alacak.

AMAÇ, DAHA MODERN BİR ORTAMDA KALİTELİ HİZMET VEREBİLMEK

Elazığ Belediyesi’nden proje çalışmalarına ilişkin yapılan açıklamada; “Yönetim anlayışımızın en önemli unsurunu oluşturan muhtarlarımızın çalışma ortamlarını daha kullanışlı bir duruma getirmek ve aynı zamanda vatandaşa hızlı bir hizmet verebilmek için inşa ettiğimiz muhtarlık ofisimiz, kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Aynı bina içerisinde yer alan taziye evimiz ise yine sosyal belediyecilik hizmetlerimizin önemli bir parçasını oluşturuyor. Vatandaşlarımızın zor zamanlarında destek sunabilmek, bir nebze de olsa acılarını paylaşabilmek için projelendirdiğimiz taziye evi çalışmalarımız, muhtarlık ofisimizle birlikte mahallemiz için önemli bir hizmet oluşturacak” denildi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol