Öne Çıkanlar elazığyerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

Akşener Elazığ'da Yoğun İlgiyle Karşılandı

Akşener , Kovancılar ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından, Elazığ merkezde vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.  

Akşener Gazi Caddesi'nde yaptığı konuşmada;"Sizin yolunuzdan dönen size hizmetten dönen namerttir. Ölsem de bu yolda yürüyeceğim, ne olursa olsun bu yolda yürüyeceğim." dedi


 "Bizi Birbirimize Düşürmek Hoşlarına Gitmiş"

Açıklamasında işsizliğe  de yer veren Akşener, "Üniversiteyi bitirmiş atanamamış sağlıkçılar, öğretmenler, EYT'liler, tencere kaynatamayan kadınlar, ineğini kesim için gönderen hayvan besicileri, süt üreticilerini gördüm. O dükkanların içerisinde alın terini, hakkı ve haklıyı gördüm.Gördüm ki; şuculuk buculuk üzerinden oy almak, yan gelip yatmak, 'müşteri velinimettir' diyen esnafın tersine, 'seçmenim velinimettir' demek yerine, kaşının altında niye gözüm var, gözünün üstünde niye kaşım var? Deyip bizi birbirimize düşürmek hoşlarına gitmiş. Ama artık yemezler, biz beraber el ele verip seçmeni velinimet yapacağız Allah'ın izniyle..." dedi.


 "Elazığ'ı Yiyenler, Çırak Çıkacak”


Açıklamalarını sürdüren Akşener, "Gelip buralarda hamasi nutuklar atıp, kimsenin işine yaramayan ne olduğu belirsiz nutuklar atıp ondan sonra da cebini doldurup sizin vergilerinizle hırsızlık yapıp ,sizleri aç bırakıp kendileri gökdelen dikenler, Elazığ'ı yiyenler, çırak çıkacak inşallah. Beraber çırak çıkaracağız inşallah. Onun için ne olursa olsun ne derse desinler bu yoldan dönen namerttir. Sizin yolunuzdan dönen size hizmetten dönen namerttir." ifadelerini kullandı.


“Vatandaşla El Ele Verip Bu Düzeni Yıkacağız” 


Akşener açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı;” Vatandaşın dertlerine ben çözüm ürettim, arkadaşlarım çözüm üretti, biz çözüm ürettik. İstedik ki bizim çözümlerimizi bizi yönetenler yerine getirsin. O çözümler sizin için çözümlerdi. Onlar iyi yapsın güzel olsun her şey artısı da onlara yazılsın. Yöneten ağalar tembelliğe alışmış. Gördüm ki ayrımcılık yaparak oy almak, yan gelip yatmak onların hoşlarına gidiyor. Vatandaşlarımızı birbirlerine düşürerek oylarını kolay yoldan almaya çalışıyorlar. Biz vatandaşla el ele verip seçmeni velinimet yapacağız. Benim gibi bütün siyasiler vatandaşın karşısına geçip hazır olda bekleyene kadar, çalışmalarıma devam edeceğim. Vatandaşın çocuğu işsizken, danışmanlar 5 maaş almaya devam ediyor. Vatandaşın çocuğu işsizken, dayıları olanlar en güzel kadrolara yerleşiyorlar. Vatandaşla el ele verip bu düzeni yıkacağız. Gelip buraya nutuklar atarak ceplerini dolduranlar; Elazığ’da, çırak çıkacaklar. Ölsem de milletim adına bu yolda yürümeye devam edeceğim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol