Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

ALBAYRAK: "ESNAF PERİŞAN"

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, “Esnaflarımızı geziyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Bu dönemde esnafların sıkıntısı biraz fazla yani bizde yakıt ile ilgili iş yapan esnaflarımız var bizde doksan dörde yakın sektör olduğu için bizim sıkıntımız daha büyük. Yani biz bunlarla arkadaşlarımızla geziyoruz, oturuyoruz, sohbet ediyoruz tabi bizim elimizden gelen bir şey yok. Biz burada hükümetimiz ile devletimize sesleniyoruz. Bazı şeylerde bir şeylerin yapılmasını istiyoruz.” dedi.

Esnafa acil desteklerin gelmesi gerektiğini ifade eden Başkan Albayrak, beklentilerini sıraladı.
Albayrak, “ Bağkur ücretleri düşürülebilir, elektrik ücretleri mesela bugün bin lira gelen bir adama dört bin iki yüz lira gelmiş ne kadar kazanıyor ki dört bin iki yüz lira fatura ödesin. Daha artık yeter esnaf perişan oldu, mağdur oldu. Yani bizim bir odamızdır mesela ikibine yakın üyemiz var aidat ödeyemez hale geldi.” dedi.

Hakan Albayrak, “Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız ama hakkı ile yapsınlar vergisini çıkarsın çünkü o insan bir yer tutarsa, vergisini verir ise, KDV’sini falan öderse otomatik olarak oda fiyat arttıracak.” dedi. Başkan Albayrak, korsanla mücadele başlattıklarını belirtirken, vatandaşlardan da bu tür işletmelerle iş yapmamalarını istedi.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, “Kamuoyuna korsanlar ile çalışmamaları için rica ediyorum. Çünkü niye hepimiz sonuçta Elazığ çocuğuyuz, hepimiz Elâzığ’ımızı seviyoruz. Şimdi korsan ile çalışan bir adam devletinden vergi çalıyor demektir. Ben istiyorum ki korsan olanlarla çalışmasınlar hakkını veren bir iş yeri ile çalışsınlar bu fark etmez ve ayriyeten de verebilir mi bilmiyorum ama devletimize hükümetimize sesleniyorum yani cüzide olsa bir sıfır faizsiz bir kredi verilse inşallah çok iyi olacağını düşünüyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
ALBAYRAK: ESNAF PERİŞAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol