Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

"Aman ha bırakmayasın, iyi tut koltuğu..."

54 yıllık kulüp tarihinin en kötü dönemlerini son 2 sezonda yaşayan bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor, beceriksiz yönetimlerin iş bilmezliği yüzünden yeni sezonda 3.Lig’de mücadele etmek zorunda kalacak...

2018-2019 sezonunun ikinci yarısında göreve gelen ve transfer döneminin bitimine saatler kala yaptığı 22 transfere rağmen bordo beyazlı kulübü 2.Lig’e düşüren Selçuk Öztürk ve yönetimi, geçen sezon yaşanan deprem felaketinden dolayı küme düşecekken ligden çekilen Elazığspor’u bu sezon 26 yıl sonra 3.Lig’e düşürdü.

Görev yaptığı 2.5 yıl boyunca maddi ve manevi olarak kulübe hiçbir şey kazandırmamakla beraber, Elazığspor’un itibarını da zedeleyen Selçuk Öztürk ve yönetimi, Elazığ kamuoyunda büyük tepki topluyor. Bordo beyaz renklere gönül veren taraftarların tamamı Selçuk Öztürk ve yönetiminin kulübü uçurumun kenarına sürüklediğini sosyal medya hesaplarından dile getirirlerken, daha fazla zaman geçmeden yönetimin istifasını bekliyorlar.

*DESTEK VERİLMEYECEĞİNİ AÇIKLAMASINA RAĞMEN DESTEK İSTEDİ...

Taraftarların bu haklı sitemlerine şimdiye kadar kulak tıkayan Selçuk Öztürk ve yönetimi, ilimiz siyasilerini de karşılarına aldı. Bugüne kadar kulübün tüm giderlerini karşılayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları için, Pendikspor maçı esnasında canlı yayın yapılırken dip ses de “Bu takımı Şahin Şerifoğulları” düşürdü söylemi Şerifoğulları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Geçen gün katıldığı bir televizyon programında konuyla ilgili sorulan soruya cevap veren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar Elazığspor yönetiminden daha çok kulübe maddi destek sağladığını belirterek, Selçuk Öztürk ve yönetimi olduğu sürece belediye kaynaklarından bir kuruş dahi Elazığspor’a aktarmayacağını ifade etmişti. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın bu açıklamasından sonra basın toplantısı düzenleyerek Elazığspor’a ciddi destekleri kamuoyunca da bilinen Şahin Şerifoğulları’nı karalayan Selçuk Öztürk, 15 gün içerisinde transfer yasağını kaldırmak için gereken rakamı kamuoyuna açıklayacağını belirtip, yarısını kendisinin yarısını da şehrin ileri gelenlerinin karşılamasını talep etti.

*SON ÇIRPINIŞLAR...

Kamuoyunda güvenirliğini ve itibarını kaybeden Selçuk Öztürk, boş vaatlerde bulunarak Elazığspor’u kapanmanın eşiğine doğru sürüklemeye geçti. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın net bir şekilde Selçuk Öztürk ve yönetimi göreve devam ettiği sürece tek kuruş dahi yardım etmeyeceğini açıklamasına rağmen transfer yasağının kaldırılması için pişkin pişkin şehrin ileri gelenlerinden halen daha yardım istemesi kamuoyunda bir kez daha yoğun tepkilere neden oldu. Elazığ Kamuoyu, şehrin ileri gelenlerinin desteği olmadan kulübe tek bir çivi dahi çakamayan Selçuk Öztürk ve yönetiminin, biran önce görevi bırakmasını istiyor. Yaptığı açıklamalarla hikaye anlatarak sürekli kamuoyunu oyalayan Selçuk Öztürk’ün, 15 gün içerisinde tek başına transfer yasağını kaldıramayacağını belirten bordo beyazlı taraftarlar, Öztürk’ten kulübün önünü açması için hemen istifa etmesini bekliyorlar.

İŞTE BORDO-BEYAZLI TARAFTARLARIN YORUMLARINDAN SEÇTİKLERİMİZ...

"Selçuk Öztürk'ün varlığı ümitsizlik sebebi zaten."

"Bu adam gitmez. Taraftar liderleri bir araya gelip gidip bu Selçuk'la konuşup biran önce gitmesi lazım. Eğer yine geç kalırsak seneye hüsran olur. Geçen hergün aleyhimize işliyor. İSTİFA edecek kongre kararı alınacak kongre ertelenecek yönetim kurulu seçilecek yani uzun bir süreç üç ay sonra yeni sezon başlayacak. Gelen yönetim bayağı bir enkaz alacak. Onun için Selçuk'un bir hafta içinde bırakması lazım. Gidecek gibi bir havası da yok. Herhalde amacı takımı komple yok etmek. İstifa bu şehir için en büyük hizmet olacaktır. Eğer bu şehirde biraz nefis varsa o adamı koltukta artık oturtmaz..."

"Alacağını alsın 1 dk durmaz"

ERZURUMSPOR KONUSUNDA KİM SANA BİLGİ VERMİŞSE SENİ KANDIRMIŞ...

"Başkanım Erzurum'u örnek gösterdin sözde Erzurum Belediyesi ayda 5 trilyon destek veriyor dedin. Bu bilgiyi sana kim demişse seni kandırmış. Erzurum'un sayfasına girdim başkan açıklama yapmış ben bu takimi süper lige çıkardım. Belediye 5 kuruş yardim etmedi düşürdüm etmedi diyor. % 100 Malatya'da öyledir. Anlayacağın sudur belediye mecbur etmek zorunda değildir. paranız yoksa yapmayın kardeşim başkanlık. Sizler borç batağına sokun... ee belediye ödesin senin benim verdiğim verginin parasını getirsin borçlarını ödesin... Varsa paran yap belediyeden, valilikten bir beklentin olmasın... kesinlikle iş adamları sana bir pencik dahi vermez... abem sen güvenini kaybettin... tahtadaki borç 30 milyon nasıl açıyon onu anlamıyorum. milleti kandırma.. Takım senin olsun adını acilen SELÇUKLU SPOR yap bizde kurtulak sende kurtul .... senin amacın belli bu sene TFF'den gelecek 1750 TL'ye göz dikmişin... yoksa takimin düşmesi senin umurunda değil senin amacın para sen bu takımı da çıkaramazsın bu bir gerçek ...

" İstifa gündemde yokmuş yazıklar olsun daha beyi bekliyorsunuz."

"Allah akıl fikir versin.belki istifa edince içecek çay parası bulamayacak. Yani insanın aklına her şey geliyor..."

"Bu adamın Elazığspor’a ne büyük kini varmış..."

"İstifa et git artık..."

"Tüzük Gereği Elazığspor'da Seçilen Başkanın Görev Süresi Kaç Sene ? Bu İş İstifa İle Olacak Gibi Görünmüyor..."

"ELAZIĞSPOR un dűzlűğe çıkabilmesi için tek çőzűm.

Mevcut idareciler bir an őnce...

İSTİFA İSTİFA İSTİFA"

"Bu adamı oradan alacak güç yok mu bu memlekette .Elazığ da bu şahsa Elazığ spor un yakasında düş diyecek bir babayigit çıkar mı acaba? Haydi Elazığ hodri meydan.Bu takıma ve taraftarına yazık bal ligine düşmeden artık biran önce önlem alınsın.Bu takım kötü yönetimle anılmasın.Yeter artık."

"Aman ha bırakmayasıniyi tut koltuğu..."

"Sözde 4 milyon alacağı varmış 4milyon daha vermiş... Allah'tan kork neye verdin futbolcuya vermedin... yiyeceğe içeceğe vermedin, prim vermedin, nereye verdin 4 milyonu... Bu ne kadar yalan var sende Selçuk Öztürk... Artık teksin, geç şerefi... yok ben tahtayı 5'e acarım 4 benim var... Belediye, vali, 1milyon vermese onun şerefi geç şerefi şerefi sen mi verdin... Şeref mi o zaman istifa et serefmi...kongre kararı al yok... 20-25 kişi geldi genç istifa et dedi cıktım... durumu anlattım devam et dedi bana bak başkan bu memlekete o 25 genç yönetimi Elazığspor'un gerçek deli taraftarı stada gelirse yer yerinden oynar..."

"Dur Selçuk efendi inşallah amatöre kadar beraber gidersiniz..."

"Demek tam parasını alamamış parasını aldığı zaman bırakır..."

"Seni göreyim tarihten sil takımı..."

"Git Sivas spora yönetim nasıl olur öğren daha sonra lütfen git..."

"Daha alacağın ne kaldı bitirdin zaten..."

"Bu adam Bu Takıma Kilit Vurmadan Gitmez..."

"Demek ki hala emecek kan var..."

"Demek daha bitirmedin alacağın parayı yapış koltuğa bu zihniyetle yönetirsen amatöre gideriz o zaman bırakırsın zamanında akın başkanla, Osman bıraktığı takımla övündün şimdi de bu hale düşürdün diye övün..."

"Sayın başkan senin yerinde olsam yatağımı da kulüp binasına sererim,hiç yerimden ayrılmam nede olsa seneye amatördeyiz..."

"Gürsel Erol bugüne kadar deplasman giderleri hariç "Maaşından 270 bin TL Elazığspor'a aktardığını, bu paranın Elazığspor yetkilileri tarafından 120 bin TL olarak lanse edildiğini, bu saatten sonra Elazığspor'dan elini ayağını çektiğini açıkladı". Helal olsun Selçuk. Donumuza kadar al. Bizlere müstahak."

"Benim anlamadığım bu adam bu sene neyine güvenecek ? Gecen sene iyi kötü bld başkanı , Gürsel Erol vs destekleri varken takımı küme düşürüp sürekli dert yanan adam .simdi bunlarsız napacak?

"Elazığ, Elazığspor kimsenin umurunda değil ki.... Sen ve benim gibi düşünen geceleri uykusu kaçan bir kac taraftar dışında kimsenin umurunda değil. Herkes cebinin derdine düşmüş. Umurlarında olsaydı çıkıp zamanında hesap sorarlardı...."

"Vallahi kafayı yiyeceğim... Bugünkü açıklamalarından sonra uyku bize yine haram..."

"Adam yemin etmiş Elazığspor'u tarihten silmeden istifa etmem diye. Bu bir proje mi? Selçuk Özturk İstifa..."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol