Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapması ve farkındalık oluşturulması için her yıl ortaklaşa düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' Elazığ’da başladı.

Bu yıl 4-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek amatör spor haftasının açılışı İlimiz Gençlik Merkezi Sahasında hentbol, voleybol, bocce, güreş, boks, kick boks, karete, taekwondo, juda, cimnsatik, okçuluk, bedminton gibi farklı bir çok branştan antrenör ve sporcuların katılımıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonunda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa GÜR ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN haftanın konusuna özel açıklamalarda bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa GÜR, "Amatör denilince gönüllük esası, gençlik ortaya çıkıyor.

Sporcu yetiştirmemizde, genç nesil yetiştirmemizde büyük bir emek ortaya koyuluyor.

Bu emekte özellikle tesislerde görev yapan arkadaşlarımızı ben ayrıca tebrik ediyorum.

Bizlere birlikte ilimzde gençlerin spora kazandırılmasına yön veriyorlar.

Ben bu haftanın İlimize, ülkemize sağlıklı genç nesller yetiştirmede emeği geçen tüm personellerimizin ve yöneticilerimizin bu anlamlı haftasını kutluyorum.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, "Amatör Spor haftası büyük bir şenlikle kutlanması gerekir.

Biz özellikle don yıllarda yaşanan pandemi nedeniyle özlem duyduğumuz amatör haftası etkinliklerini kutlayamıyoruz ama Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve paydaş kurumu olan ASKF ile amatör haftasını en canlı şekilde kutlamaya çalışacağız.

İlimizde ve ülkemizde özellikle son yıllarda yapılan spor yatırımları ile birlikte spora verilen önemle birlikte olimiyatlarda yakalamış olduğumuz bu başarılardan sonra sizlerin çok büyük hedefleri olmalı çünkü hem tesisleşme hemde uzman kadro açısından çok iyi yere geldik.

İnşallah İlimizdende ülkemizi temsil edecek ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak çok sporcu çıkacağına biz eminiz. Ben şimdiden herkesin amatör spor haftasını kutluyorum.

Başta Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğluna, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Milletvekilimize, Valiliğimize, İl Başkanımıza, Belediye Başkanımıza heleki şehrin spordan gelmiş bir belediye başkanı ve amatör haftası olması hasebiyle söylüyorum.

ASKF de başkanlık yapmış bir Belediye Başkanımız onunda herdaim biz desteğini hissediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol