Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Anadolu Masalları Projesi Başarıyla Devam Ediyor

Proje ile Anadolu Masallarını dinlemesi, zihinlerde canlandırılması ve gelecek nesillere aktarılması amaçlanıyor.

Projeye ilişkin Fırat Anaokulu tarafından yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "Milli Eğitim Bakanlığımız koordinesinde yürütülen Anadolu Masalları projesini ilimizde Fırat Anaokulu olarak okulumuz öğretmenlerinden Türkan Erkan, Özlem Polat, Makbule Çetinkaya koordinatörlüğünde ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ve çabalarıyla yürüttük.

Okulumuzda; mazide kalan günümüzde eskisi kadar kullanılmayan tabak, çömlek, kaşık, yöresel kıyafetler ve daha birçok malzeme ile Anadolu Masalları için bir köşe dizayn ettik.

Bu köşemizin konsept amacı öğrencilerimiz için gerçek anlamda otantik ortamda Anadolu Masalları’nı dinlemesi ve zihninde masalları o günün şartlarında canlandırmasıdır.

Amaçlarımızdan biri de masallarımızı gelecek kuşaklara aktarmak ve sonsuza kadar yeni nesil aracılığıyla yaşatmaktır.

Bugün ise İl Milli Eğitim Müdürümüz Feyzi Gürtürk ve İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut Göçüncü okulumuzu ziyaret edip projemizi yerinde incelemiş ve fikir alışverişi yaparak katkılarını sunmuşlardır.

Kendilerine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol