Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

ANADOLU TEKNİKERLER FEDERASYONU KURULDU

Federasyonun başkan yardımcısı,  Elazığ  Teknikerler Derneği Başkanı Zuhal Bulut oldu

Federasyondan yapılan açıklamada “ Yıllardır kurulması amaçlanan; Teknikerler Odası’nın ilk aşaması olan federasyon çalışmalarımız, diğer illerimizin de destekleriyle 19 Aralık pazar günü Ankara da yapılan toplantı ile başarıyla sonuçlanmıştır.Tekniker camiasına ve ülkemize hayırlı olsun.

Elazığ  Teknikerler Derneği Başkanı Zuhal Bulut Anadolu Teknikerler Federasyonu  Kurucu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı olmuştur. “denildi.

“Kurulacak Dernekler  Elâzığ’a Bağlanacaklar”

Anadolu Teknikerler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Elazığ  Teknikerler Derneği Başkanı Zuhal Bulut, gazetemize özel olarak yaptığı açıklamada federasyonlarının amacını açıkladı.

Bulut; Doğu Anadolu’ da sadece iki şehirde derneğimiz var. Bölgedeki bütün şehirlerde derneğimizi kurmayı düşünüyoruz. Kurulacak dernekler  Elâzığ’a bağlanacaklar.

Bu derneklerimizin  yapacakları çalışma sonrasında,  6 ay gibi kısa bir sürede içerisinde  konfederasyonumuzu kuracağız.

 Federasyonumuzu kurduktan sonra,  odamızı  kurmayı düşünüyoruz.

En büyük  amacımız,  odamızı kurmak. Bu noktada  en büyük aşamayı, federasyonumuzu kurarak  kat ettik. 

Federasyonumuzun kurulmasına  destek veren, bütün derneklerimizin başkanlarına ve  genel başkanımız Ertem Kılıç’a teşekkür ediyorum “dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol