Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Apaydın Veda Etti

Bu gelişmeyle birlikte kulübe uzun yıllar hizmet eden, temsilcimizin BAL’a yükselmesi başarısında önemli emekleri olan Teknik Sorumlu Burak Apaydın da yeni dönemde temsilcimizde olmayacak.

“YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başarılı çalıştırıcı konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Tarihi büyük başarılarla dolu olan, 10 yıl aralıksız formasını terlettiğim, aralıksız 6 Sezon da Teknik Direktörlüğünü yapmaktan büyük onur ve gurur duyduğum sevdam, beni bu sektörde ben yapan kulübüm Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünden ayrılmış bulunmaktayım.

6 sezon önce 14 lisanslı sporcu ile devraldığım kulübümü bugün Bal Liginde mücadele eden başarılı bir takım ve alt yapısında yüzlerce çocuğun yetiştiği modern bir spor kulübü olarak bırakıyorum. 6 yıllık süreçte yanımda yer alan Üniversitemiz Rektörü ve Üst Yöneticilerine, Kulüp Başkanımız Mustafa İnallı’ya, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve özellikle 6 yıllık süreçte iyi günümüzü ve kötü günümüzü birlikte geçirdiğim, beraber gülüp beraber ağladığım yol arkadaşım, abim Ercan Sönmez’e ayrıca teşekkür ediyorum. Yine 6 sezonluk süreçte takımımıza hizmet eden sporcu kardeşlerime, antrenörlerime, malzemecisinden, masörüne tüm kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Yeni Yönetim Kuruluna da yapmış oldukları Sportif Direktörlük teklifi için teşekkür ediyor, çıktıkları bu zorlu yolculukta başarılar diliyorum.

Bir hayal uğruna çıktığım bu zorlu süreci alnım ak, başım dik olarak tamamlıyorum.

Bu süreçlerde istemeden kırdığım, üzdüğüm insanlardan haklarını helal etmelerini diliyorum. Varsa benim hakkım herkese helal olsun.”

Anahtar Kelimeler:
Apaydın Veda Etti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol