Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

APOLETLERİNİ GÖKTAŞ TAKTI

Törende, öğrencilerin apoletleri Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından takıldı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhsin Tunay Gençoğlu, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhsin Tunay Gençoğlu; üç bölümle, eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, Havacılık Elektrik Elektroniği ve Uçak Bakım ve Onarım Bölümleri’nin, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından tanınan, okul sertifikasına sahip olduğunu söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise sivil havacılığın, ülkelerin ekonomik ve sosyal gelişimlerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, ülkemizin havacılık alanında, son yıllarda yapılan önemli atılımlarla büyük mesafe kat ettiğini söyledi.

Fırat Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun yetiştirdiği, kaliteli ve mesleğinin gerekliliklerini bilen öğrencileri ile sivil havacılık sektörüne desteğini devam ettirdiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, bu yıl birincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi düşünülen, Apolet Takma Töreni’nin, öğrencilere ve öğretim elemanlarına hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhsin Tunay Gençoğlu, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri tarafından Havacılık Elektrik Elektroniği Bölümü, Uçak Bakım ve Onarım Bölümü ve Hava Trafik Kontrolü Bölümü öğrencilerine apoletleri takıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol