Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Araç Sahiplerimizin Dikkatine

Öner Coşkun, açıklamasında ,” Zorunlu Trafik Sigortası, devlet tarafından bütün motorlu araç sahiplerine yapılması zorunlu tutulmuş olan ve kaza sonucunda diğer araç veya üçüncü şahıslara verebileceğiniz zararlar için sizi güvence altına alan bir sigorta ürünüdür.

Satın aldığınız Trafik poliçesi kaza durumunda 43.000 TL’ye kadar maddi hasar tazminatı ödemekte olup bunun üzerinde çıkan rakam İhtiyari mali sorumluluk sigortanız veya poliçenizde ek teminat olarak almamış iseniz tarafınıza rücü edilir ve yüklü tazminat ödemesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Araç değerlerinde aşırı yükselme ve parça fiyatlarında dolara endeksli olduğu için kaza durumunda zorunlu olan poliçeniz 43.000 TL ile sınırlı olan maddi hasar ödemesine yetişemeyecektir.

Karşı araca verdiğiniz araç hasarı ve değer kaybı talebi de 43.000 TL teminatın içerisinde olup bu rakam artık yetmemekte ve vatandaşa kaza durumunda yüklü miktarda tazminat çıkmaktadır.

Misal verecek olursak 200.000 TL değerinde orta sınıf olan bir araca çarptınız ve araç pert oldu aracın kazalı hali ile misal 70.000 TL’ye satıldı 200.000-70.000 = 130.000 TL Trafik sigortanız 43.000 TL öder geri kalanı ek poliçeniz yok ise 87.000 TL tazminat ödemesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Trafik Sigortalarında son yıllarda yaşanan fiyat karmaşası artık yaşanmamakta olup Ticari Taksi, Minibüs, Midibüs, Kamyon, Otobüs ve Çekici (Tır) trafik sigortaları havuz poliçesi olup rayiç fiyat tek fiyattır. İndirim oranlarına göre de fiyat farklılık arz edebilir lakin tüm basamaklarda fiyat tüm şirketlerde aynıdır.

Yüklü çıkabilecek tazminat taleplerine karşın ek poliçe ve sorumluluk poliçelerimizi

Elazığ’da bulunan Yetkili Acentelerimiz gerekli bilgilendirmeyi yapacak ve bu hizmeti size sağlayacaktır.

Pandemi dönemi kısıtlamalar kalktığı ve bireysel araç kullanımı yaygın olduğu için kaza olasılıkları yükselmiş olup halkımızın bu zor zamanda mağdur olmaması için bu bilgilendirmeyi yapma gereği duyduk”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol