Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

“Arıcak ile Palu Arasında Yol Genişletme Çalışmaları Yapılıyor”

Elazığ İl Özel İdaresi halkımızın konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak amacıyla yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. İl Özel İdaresi ekiplerinin Arıcak ve Palu İlçelerinin bir birini bağlayan yolda gerçekleştirdikleri çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, “şehrimizin her noktasında halkımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesi için her türlü çalışmayı yapmaktayız” açıklamasında bulundu.
            İl Özel İdaresi’nin 2021 yılı yatırım programı kapsamında yol genişletme ve eğim düşürme çalışmalarının yapıldığı Arıcak ve Palu ilçelerini bir birine bağlayan Tırnik Boğazı yolunun Kambertepe-Kayahisar bölümünde yol ve ulaşım ekipleri aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ile Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, Arıcak İlçesi Kambertepe-Kayahisar arasında devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde incelediler.

ŞİŞ: ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Arıcak ile Palu ilçelerini bir birine bağlayan yolda genişletme ve eğim düşürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşların bu iki ilçe arasında daha güvenli ve daha konforlu bir şekilde seyahat edeceklerini belirterek; “Şehrimizin her noktasında halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınmasında ulaşım alanında yapılan hizmetlerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle halkımızın daha rahat ulaşım imkânlarına kavuşması için her türlü çalışmayı yapmaktayız. İl Özel İdaremizin yol ve ulaşım ekipleri çalışmalarına devam etmektedir” değerlendirmesinde bulundu.

TIRNİK BOĞAZI YOLUNUN KAMBERTEPE-KAYAHİSAR BÖLÜMÜ PAZARTESİ’NE KADAR TRAFİĞE KAPALI

Diğer yandan Elazığ İl Özel İdaresi tarafından Arıcak ile Palu ilçelerini bir birine bağlayan “Tırnik Boğazı yolunun Kambertepe-Kayahisar arasındaki bölümü” yapılan yol genişletme çalışmaları dolayısıyla Arıcak İlçe Trafik Komisyonu kararı doğrultusunda 12.07.2021 Pazartesi sabah 08:00’a kadar trafiğe kapatıldı.

Bu yolu kullanan vatandaşlarımızın alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol