Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

ASRİAD’DAN, ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Asrın İş adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Abdülkerim Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, seçimleri tamamlanan meslek odalarını ziyaret ederek yeni seçilen oda başkanlarını tebrik etti.

Elazığ Karma Esnaf Oda Başkanı Hakan Albayrak, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen, Elazığ Fırıncılar Oda Başkanı İlhan Yıldız, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Oda Başkanı Cebrail Top’u ziyaret eden heyet; başkan ve oda yöneticilerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Yapılan Oda Seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdülkerim Yılmaz, “ASRİAD olarak sizlerle birlikte varız. Siz güçlü olunca bizde güçlü oluruz. Birbirimizin hem partneri hem de paydaşıyız. Oda başkanlarımız konuşmalarında birlik beraberlikten bahsettiler. Bizlerin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Ülkemizin birlik beraberliğe ihtiyacı var Pandemi döneminde nasıl esnafımızın yanında olduysak bundan sonraki süreçte de her zaman esnafımızın yanında olacağız. Birlikte hedefe varacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde meslek odalarının yöneticileri ile bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen ASRİAD heyeti, oda yöneticilerinin sorularını cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol