Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşup Dua Etti

Programda namaz öncesi İl Müftü Yardımcısı Özer Cömert tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. İl Müftüsü Selami Aydın ise sabah namazını kıldırdıktan sonra dua etti.

Müftü Aydın düzenlenen etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu yıl 'Peygamberimiz ve Çocuk' temasıyla düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerinde önceliğimiz çocuklarla buluşmak ve onların minik kalplerine dokunmaktır. Bu çerçevede, “Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor” adı ile ikinci kez onları babaları ile birlikte camilerimizde ağırladık. 

Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza cami ve namaz sevgisini aşılamak.

Allah’ın göz aydınlığı olarak bizlere emanet ettiği, evlerimizin ve gönüllerimizin süsü olan çocuklarımız aynı zamanda camilerimizin de süsüdür. Yavrularımıza küçük yaşta cami ve cemaat alışkanlığını kazandırmak için bu tür programlara bundan sonra da devam edeceğiz inşallah”

Doğukent Mahallesi Muhtarı Muhammed Coşkun’un da katıldığı sabah namazı buluşması sonrasında namaza gelen çocuklara ve gençlere çeşitli hediyeler verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol