Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Bahşi TYP’liler İçin Öneride Bulundu

Bahşi  TYP kapsamında görevlendirilen vatandaşların yaşadığı mağduriyetin ortadan kaldırılması için öneride bulundu.  Bahşi önerisinde iki başlığa dikkat çekerek  TYP kapsamında çalışan vatandaşların ya ücretli izinli sayılmasını yada tam kapanma süresinin tam kapanma sonrasında TYP’li vatandaşların mesaisine eklenmesini istedi.

“Bu Süreçte Arkadaşlarımız Mağdur Edilmemesi Gerekir”

 Bahşi yaşanan mağduriyete dikkat çektiği açıklamasında, “İŞKUR tarafından Toplum Yararına Program çerçevesinde okullarımızda görevlendirilen temizlik ve güvenlik personelleri tam kapanma kapsamında bakanlığın talimatı ile bu süre zarfında ücret alamayacaklarmış. Maaşlarını günlük hesaplama ile alan personelimiz bu sürede mağdur olacaklardır. Salgın sürecinde her daim vatandaşımızın yanında olan devletimizin yine yanında olacağına ve bu arkadaşlarımızı mağdur etmeyeceğine inancımız tam. Yapılması gereken aslında çok basit ya bu arkadaşlarımızı ücretli izinli sayacaklar ya da kapanma surecinde gitmedikleri gün sayısını okulların kapanması sonrasına ekleyebilirler. Özellikle mübarek Ramazan Bayramına denk gelecek olan bu süreçte arkadaşlarımız mağdur edilmemesi gerekir. Bakanlığımızdan kararını gözden geçirmesini bekliyoruz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol