Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

BAKAN MURAT KURUM 26 NİSAN’DA GELİYOR

Daha önce 15 Nisan tarihinde Elazığ’a gelmesi beklenilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un 26 Nisan Salı günü Elazığ’a geleceği öğrenildi…



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

Daha önce Bakan Murat Kurum’un 15 Nisan Cuma günü Elazığ’a geleceği öğrenilmişti. 15 Nisan tarihinde Elazığ’a gelmesi beklenilen Bakan Kurum’un programının ileri bir tarihe alınarak 26 Nisan Salı günü gelmesi bekleniyor.

Bakan Kurum, Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremin ardından yapılan çalışmaları yerinde incelemesi tahmin ediliyor.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEK

Daha sonra Bakan Murat Kurum, depremzede vatandaşlar ile bir araya gelmesi bekleniyor. Bakan Kurum, Elazığ’da iftar programına katılması tahmin ediliyor.

ÇEŞİTLİ TOPLANTILARA KATILMASI BEKLENİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum çeşitli toplantılara katılması ön görülüyor. Bakan Kurum’un Programının detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol