Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

BAKAN SOYLU VE BAKAN KURUM ELAZIĞ’DA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Elazığ’a geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tamamlanan deprem konutlarını incelemek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Bakan Soylu ve Bakan Kurum’u havalimanında, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Elazığ Valiliği’nde Şeref Defterini imzalayarak Değerlendirme Toplantısı yapacak.

Daha sonra Bakan soylu ve Bakan Kurum daha sonra saat 17.00’da Sürsürü, Mustafapaşa ve Rüstempaşa mahallelerinde kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret edecekler. İçişleri Bakanı Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum daha sonra saat 18.00’da Abdullahpaşa mahallesi kentsel dönüşüm alanını ziyaret edecekler. Bakanlar daha sonra 19.17’de Abdullahpaşa Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılacaklar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol