Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Bakanlık  19 Sorudan Sadece Birine Cevap Verdi

Elazığ'da meydana gelen deprem ile ilgili DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu’ nun Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a cevaplandırması için yönelttiği 19  sorudan sadece biri cevaplandı. Elazığ için partilerinin yönelttiği 19 sorudan sadece birinin cevaplanması üzerine DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan  açıklamada bulundu.

“Bakanlık Sadece 4. Soruyu Cevapladı”

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan Yeneroğlu’nun yönelttiği 19 sorudan sadece 4. soruya cevap alabildiğini ifade etti Dağhan, “14 maddenin tümü bakanlığın doğrudan kendi kurumsal sorumluluk alanında olduğunu, buna rağmen sadece 4. soruya yanıt verdi.Güvenilir için canli casino kazandıran bet siteleri.   13 maddeyi toptan pas geçip görmezden gelmiştir. Yine geriye kalan 5 soru ise kısmen kendi alanıyla kısmen de koordineli çalıştığı diğer kurumlarla ilgili olmasına rağmen cevaplandırmadı.  İstenseydi bu kurumlar sürece dâhil ederek sorularımızın tümünü cevaplandırabilirdi.

Ayrıca, sürgün niteliğindeki TOKİ kuralarına ve 25 Ocak 2021 tarihinde tumturaklı TOKİ konut teslim törenine rağmen bakanlığın itiraf niteliğinde şu beyanı dikkatimiz çekti;  bakanlık Sürsürü Mahallesi’nde bulunan 1 proje alanı ile Abdullahpaşa Mahallesi’nde toplam 296 adet bağımsız birimin inşaatı tamamlanarak anahtar teslimi gerçekleştirilmiştir.

Yani soru önergemizin 4. maddesine verilen yanıt kapsamında bakanlık dolaylı olarak sadece 296 adet evin anahtarını teslim edebildiğini söylemiştir. Bundan sonrası kamuoyunun takdiridir, bize düşen bu bilgi ve belgeleri muhalefet olarak milletimize saygıyla sunmaktır.“ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol