Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

BAKKAL TEYZE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yıldırım, oda başkanlığına aday olduğunu duyurduğu basın açıklamasında; esnafların sesi olmak için ve esnafların problemlerine çözüm bulmak için aday olduğunu açıkladı. 

Yıldırım, oda başkanlığına seçilmesi halinde; şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceğini vurguladı.

“ Ben Değil Biz Olmayı Hedefliyoruz”

 Yıldırım adaylığını açıkladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “Bakkal Teyze ismi ile tanıdığınız, Kantin İş Sen ve KABÜ-DER ailesi olarak, deprem ve pandemi sürecinde üye ve meslektaşlarımızın mağduriyetlerini sürekli gündemde tutarak, onların sesi olmaya gayret etmiş bir kardeşinizim.

Sizlere daha iyi ve etkili hizmet etmek amacıyla; 2022 Yılı Ocak ayında yapılacak Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanlığı için, adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

Nitelikli, uzman, liyakatlı, çözüm odaklı kadrolarımız ile katılımcı, şeffaf, ilkeli bir yönetim anlayışını benimsiyor, ben değil biz olmayı hedefliyoruz.

Bu  inançla talip olduğumuz hizmet yolunda, inandığımız değerler çerçevesinde, bu görevi de, en güzel şekilde yerine getirme gayreti içinde olacağımızı ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022 Yılı Ocak ayında yapılacak olan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Seçimi’ nin,  oda üyesi meslektaşlarıma, esnaf camiamıza ve aziz şehir Elazığ’ımıza hayırlı  olmasını temenni ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol