Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Balık Muhtarları Unutmadı

 Muhtarların gününü kutlayan Balık;  “1829 yılından bugüne, 192 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve  idari teşkilatımızın önemli bir parçası olan muhtarlık makamı, günden güne değer kazanmaya devam ediyor.

Devletimiz ile milletimiz arasında gönül köprüsü kuran muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallelerdeki, köylerdeki sorunların çözümü, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi hususunda, kamu kurumlarıyla ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden önemli birer hizmet odaklarıdır.

AK Parti Milletvekilleri olarak, hafta içi meclis çalışmalarımızın yanı sıra her hafta, şehrimize gelerek bölge bölge mahalle ve köy muhtarlarımızla toplantılar gerçekleştirip, karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak, şehrimizin problemlerini çözüme kavuşturmak için çaba gösteriyoruz.

Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti Hükümeti’mizin, iktidara geldiği günden bu yana, muhtarlarımıza verilen pozitif ayrımcılık ve değer aşikardır.

Yaşadığımız deprem sürecinde, pandemi sürecinde, her daim özverili ve fedakarca görevini ifa eden Elazığ'daki muhtarlarımız başta olmak üzere, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, el birliğiyle aziz şehir Elazığ'ımıza nice hayırlı hizmetler yapmayı, yüce Allah'tan diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol