Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

BALTAŞI GÖLETİ YAPIMI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Elazığ Palu Baltaşı Göleti ve Sulaması Planlama ve Mühendislik Hizmetleri Alımı işine ait sözleşme, DSİ 9. Bölge Müdürü Vekili Hacı Akgül ile yüklenici LKR Müh. Müş. İnş. Taah. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalandı.

DSİ 9. Bölge Müdürü Vekili Hacı Akgül yaptığı açıklamada, “Elazığ Palu Baltaşı Göleti ve Sulaması Planlama ve Mühendislik Hizmetleri işine ait sözleşme, 16.05.2022 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Vekili Hacı Akgül ile yüklenici LKR Müh. Müş. İnş. Taah. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalandı. Palu Baltaşı Göleti, Elazığ ili Palu ilçesi Baltaşı Köyü Yenice Mahallesinin 200 metre güneydoğusunda yer alan Köyiçi Deresi üzerinde yer almaktadır. Nihai durumu yapılacak planlama ve proje yapımı ile netleşecek olan gölet ile ilk inceleme verilerine göre 1.480 dekar tarım arazisinin cazibeli borulu basınçlı sulama sistemi ile sulanmasını sağlayacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol