Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

BARIŞ BEBEĞİN KAMPANYASINDA MUTLU SON

SMA Hastası Barış Bebek 18 aydır yaşam mücadelesi veriyordu. O, bu ağır hastalığa küçük bedeniyle direnirken, dünyanın dört bir yanındaki gönüllüler onun için sahada ellerinden geleni yaptı ve bugün tedavi için gereken o para toplandı.

2012 yılında yine SMA Hastası olan bir çocuklarını kaybeden Seyhan çiftinin ikinci çocukları Barış’a da aynı teşhis konmuştu. Barış bebek Uzun zamandır minik bedeniyle bu ağır hastalıkla mücadele ederken başta ailesi olmak üzere Elazığ’dan, Türkiye genelinden ve yurt dışında büyük bir gayretle gereken parayı toplamak için gönüllü ağabey ve ablaları da seferber oldu. 18 ay sonunda Verilen savaşı barış bebek kazandı.

 Barış Bebek bir hafta içinde Dubai’ye gidecek ve üç aylık bir tedavi süreci içerisine girecek. Artık ailenin tek hayali Barışın da diğer çocuklar gibi sağlıklı bir şekilde büyümesi. Heyecanları gözlerinden okunan Barış’ın anne ve babası Mutlulukları paylaştılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol