Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

BAŞ DANIŞMANLAR, AKADEMİSYENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Atatürk Kültür Merkezi’nde, düzenlenen akademisyenlerle buluşma programına, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla, İhsan Şener, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ile akademisyenler katıldı.

Programda, Fırat Üniversitesi’nin akademik yapısı ve yapılan çalışmaları hakkında bir sunum yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi’nin Araştırma Üniversitesi seçildiğini belirterek, birçok alanda üniversitede başarılı çalışmalar yapıldığının altını çizdi.

Akademisyenlerle Buluşma Programı’na katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve önceki dönem YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Fırat Üniversitesi’nin, bölgede diğer kurulan üniversiteleri destekleyen, yetiştirmiş olduğu akademisyenlerin, birçok üniversitede görev yaptığı, akademik performansının artarak devam ettiği ve bunun da Ankara’dan çok rahat gözlemlendiği değerli bir üniversite olduğunu söyledi.

Programda akademisyenlerin sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Saraç’a, günün anısına Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından, hediye takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol