Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin yararlanabileceği dijital içeriklerin hazırlanmasını konu edinen yarışmaya katılan öğretmenler arasında yapılan eleme sonucunda Video ve Afiş dalında ilk üçe giren öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde  düzenlenen programla ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı M. Zeki Ulufer ve RAM Müdürü Bekir Erol ile dereceye giren öğretmenlerin katıldığı programda dijital içerik hazırlama konusunda başarı gösteren öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk öğretmenlerin uzaktan eğitim sürecinde de çalışmaya ve zamanlarını öğrencileri için kullanmaya devam ettiklerini belirterek, bu süreçte yaşanan bir çok zorluğa rağmen günün şartlarına uygun olarak hazırlanan dijital içerikler ile öğrencilerin motivasyonlarının arttırıldığını ifade etti.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol