Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığdanhhaberler ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI

Bu haber kez okundu.

Başkan Adayı Duran Başkan Koca’yı Ziyaret Etti

Duran ,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Merkezi’nde, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un başkanlığında yapılan toplantıda; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu’ nun önerisi ile, İl ve İlçe örgütlerinin ortak kararı ile, kendisinin  il başkan adayı olarak belirlendiğini açıkladı.  Duran, ”Atadan deden Cumhuriyet Halk Partili olduklarını vurgulayarak,  CHP içerisinde 25 yıldır görev aldığını,  il sekreterliği de dair olmak üzere CHP’de çeşitli görevlerde yer aldığını dile getirdi. Duran, CHP’ye  hizmet etmekten gurur duyduğu için  il başkanı adayı olduğunu açıkladı Duran, "Seçildiğim takdirde örgütümle ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte hareket ederek, hem partime, hem de şehrime katma değer sağlayacağım” dedi.

“Örgütün Talebi Üzerine Aday Oldum”

25 senedir Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli kademelerde görev aldığını ve  bundan dolayı il  başkan adayı olduğunu aktaran Duran, “1975  yılında Maden’de dünyaya geldim. Hukuk fakültesini bitirdim ve Elazığ’da avukatlık mesleğini icra etmekteyim. Atadan deden gönül verdiğim, Cumhuriyet Halk Partiliyiz. 25 senedir partide, il sekreterliği de dahil olmak üzere, çeşitli görevlerde yer aldım. İl başkanlığı adaylığım, aslında son derece hızlı gelişti. Örgütün talebi üzerine aday oldum. Benim için önemli olan zaten buydu. Örgütün adayı olmak; sıkı sıkıya örgüte bağımlı olan biri için, son derece önemlidir. Bizler de, il başkanlığına adaylığımızı koyduk. İl başkanlığı, her partilinin hayali olan bir mevkidir. Biz de bu şekilde bir yola çıktık. Önümüzdeki günlerde, yani ayın 24’ünde olağanüstü kongremiz olacak. Dilerim, kongremiz demokrasi şöleni tadında geçer. Başka adaylar da olacaktır. Ama ben de dahil, henüz hiç kimse resmi adaylık başvurusunda bulunmadı. İl örgütümün bana güvenini boşa çıkarmayacağım. Örgütümüz ve milletvekilimiz Gürsel Erol ile birlikte partimize ve şehrimize güzellikler sunmak adına çalışmalar ortaya koyacağız.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol