Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AKIN; "GÜNIŞIĞI GAZETESİ ELAZIĞ'IN MARKA DEĞERİDİR"

Gazetemizin 26. kuruluş yıldönümü münasebetiyle,  Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın Gazetemize gelerek, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Genel Yayın Yönetmenimiz M.Nafiz Koca önderliğinde ki gazete çalışanlarını kutladı.

"GÜNIŞIĞI GAZETESİ HEM İÇERİK HEM GÖRSEL YÖNÜYLE GÖZ DOLDURAN BİR YAPIYA SAHİP"

Başkan Akın ziyarette yapmış olduğu açıklamada, Günışığı Gazetesi’nin Elazığ'ın en iyi marka değeri olduğunu belirterek; “Hem görsel hem içerik yönüyle göz dolduran bir yapıya sahiptir.

Basın kuruluşlarımızın, hukuka uygun tarafsızlık içinde kişi haklarına ve özel haklara saygılı toplumun hassasiyetine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimizin ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu ilkeler doğrultusunda toplumun doğru ve tarafsız şekilde bilgilenmesine haber almasına katkı sağlayan basınımızın önemli bir üyesi olan Günışığı Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar başta Nafiz Koca olmak üzere tüm çalışanlarınıza sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol