Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Başkan Akın Önemli Değerlendirmelerde Bulundu

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, “Bugün bayram ziyaretleri kapsamında Günışığı gazetemizin imtiyaz sahibi Sayın Nafiz Koca ve kıymetli çalışanlarına bayram tebrikimizi yaptık. Hepsine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Adil ve güvenilir gazetecilik yolunda Günışığı Gazetesi’nin bir marka olma yolunda ilerlediğini görmek bir Elazığlı olarak beni çok sevindirdiğini söyleyebilirim. Bu yüzden içimiz rahat bir şekilde siyaset yapma imkanı buluyoruz. Çünkü biliyoruz ki haberlerimiz kırpılıp vatandaşa farklı bir mesaj verilmiyor. Bu açıdan tekrar teşekkür ederim.” dedi  

“Bu Zihniyet Bugün Tüm İnsanlığı Tehdit Etmektedir”

İsrail’in Filistinlilere uyguladığı zulüm ile ilgili değerlendirmelerde bulunan başkan Akın İsrail’in tüm insanlığı tehdit ettiğini vurguladı. Akın, “ Filistin meselesi bugün gelmiş olduğu nokta itibariyle sanıldığı kadar basit bir mesele değildir. Bu mesele bütün insanlığı ilgilendiren bir durum halini almıştır. Bu mesele bütün insanlığı tehdit eden bir durum haline gelmiştir. Çünkü bu meselenin çıkış noktasına baktığınız zaman insani açıdan kabul edilemez bir düşünceler bütününe inanan bir Siyonist Yahudi topluluğunun olduğunu görüyoruz.  Bu düşünceler ne diye baktığınız zaman kendi elleriyle tahrif ettikleri Tevrat’a dayandırdıkları ayeti kerimeleri görüyoruz. Bir ayet düşünün ki “Yahudiler dünyanın efendisi olarak yaratılmıştır, haşa Allah’ı bile yenmiştir” demektedir.  Bu Yahudi topluluğu doğduğu günden ölene kadar buna iman edip bu yolda 5000 yıldır mücadele vermektedir. Böyle bir toplumun sağlıklı kalması ve akla mantığa uygun işler yapması beklenebilir mi? İşte bu topluluk bu yüzden tüm dünyayı felakete sürüklemekten asla imtina etmemektedir. Yeri geliyor çocuk öldürüyorlar, yeri geliyor faizi dünyaya yayıyor, haksız kazanç elde ediyorlar,  yeri geliyor genlerle oynuyorlar, tarımsal ürünleri bozuyorlar, yeri geliyor haksız olarak toprak işgal ediyorlar ve saymakla bitmeyecek fitne ve nifakları çıkarıyorlar. Bu zihniyet bugün tüm insanlığı tehdit etmektedir ve acil olarak önlem alınması gerekmektedir. ”dedi.

                “AKP’nin İdaresindeki Türkiye’de Siyonizm’in Yapmak İstediklerinin Hepsinin Yapıldığını Görüyoruz”

 İktidarı uygulamış olduğu politikalar nedeniyle eleştiren Akın, “Bu önlemler nedir diye soracak olursak; bugün İsrail’in finans kaynağının haksız kazanca ve faize, tefeciliğe dayandığını görüyoruz. Geçmişte de böyleydi, bugünde böyle devam ediyor. Geçmişin en büyük tefecileri Yahudiler olmuştur. Nice ülkeler, ocaklar batırmışlardır. Bugün de Amerika’da dünyanın en büyük banka devleri neredeyse tüm dünya ülkelerine faizle borç para verip ödeyemeyecek duruma gelince emir vermektedir,  tabiri caizse kendi bastonu olarak kullanmaktadır. Bu verdiği borçları da içerdeki işbirlikçileri sayesinde vatandaşın işine yaramayacak yerlerde harcatmaktadır. Misal veriyorum, vatandaşın işe, fabrikaya mı ihtiyacı var, vatandaşa fabrika yerine köprü yapmaktadır, veyahut esnafa, sanayiciye destek mi lazım, hayır destek veremezsin ama kamu binası yapabilirsin. Niçin çünkü vatandaşın yaşam kalitesi artarsa kendi problemini çözerse bu sefer döner beni yok eder diye düşünmektedir. İşte Siyonist Yahudiler bunu yapmaktadır.

Şimdi tüm bu bilgiler ışığında baktığınız zaman AKP’nin idaresindeki Türkiye’de Siyonizm’in yapmak istediklerinin hepsinin yapıldığını görüyoruz. Bu açıdan baktığınız da AKP her konuda olduğu gibi Filistin konusunda devletimizi utandırmıştır. Ben biliyorum ki vatandaşlarımız Türkiye’nin böyle yönetilmesini istemiyor. Onlar mazlumun yanında olan, zalimin korkulu rüyası olan, vatandaşının kazancını bir avuç Yahudi’ye peşkeş çekmeyen, dürüst ahlaklı bir hükümet istiyor. Bir avuç Yahudi diyorum çünkü Yahudileri dünyadaki ilçelere kaymakam atasan nüfusu kafi gelmez de onun için. E nasıl oluyor da dünyayı yönetiyor. İşte işbirliği içinde olduğu idarecilerle bunu yapıyor. “ifadelerini kullandı

“Türkiye Gerektiğinde Güç Kullanmaktan Çekinmemelidir”

 Türkiye’nin İsrail’e uygulamasını istediği yaptırımları da sıralayan Akın

“Türkiye bir an önce ;

Aşamalı olarak faiz sistemini reddetmelidir ve yıkmalıdır. Yerine para vakıfları sistemini getirmelidir. İsrail’e ültimatom vermelidir. Her türlü askeri planı masada olup gerektiğinde güç kullanmaktan çekinmemelidir. İsrail’den ve onun gücünden korkan tek Türk vatandaşı bulmak imkansızdır. Bu nedenle AKP, milletinin isteğine uygun hareket etmekle mükelleftir. Bu millet 1000 yıl dünyayı titretmiştir gücünü Hakk’ın yardımından alır. Kimseden korkmaz.

Vatandaşımızın tüm sorunları, yoksulluğu işsizliği geçim sıkıntısı çözülmelidir. Siz yoksulluğu işsizliği geçim sıkıntısını bitiremezsiniz, vatandaş kendi sıkıntısını düşünmekten Filistin konusuna eğilemez. Eğer bir insan eve ekmek götüremiyorsa, binlerce esnaf kepenk kapatıyor, onlarca insan intihar ediyorsa, Filistin’i nasıl düşünebilir ki. Ya da düşünmesini bekeleyebilir miyiz? Avrupa insanının gündeminde geçim derdi olmadığı için tek düşündüğü şey ben işimi daha iyi nasıl yapabilirim düşüncesidir. Bizdeki duruma baktığınız zaman asgari ücret alan vatandaşımız ayın sonun getirmenin hesabıyla ömrü bitmektedir.” dedi.

“Harput Külliyesi’ne 80 Milyon Var Kömürhan’ a 2 Milyar Var Elazığlı Vatandaşa Maddi Destek Yok…”

 Kapanma sürecinde Elazığ’ın ekonomik olarak kayba uğradığını kaydeden Akın, “Elazığ’ımızda kapanma sürecinde, kimse iş yapamazken, gündelikçi kardeşlerimizin ne halde olduğu bilinmezken, AKP’nin tek bir kuruş yardım yapmamasından dolayı, vatandaşımızın canından bezdiğini görüyoruz. Esnaf, SSK’sını Bağ Kur’unu, öğrenci kredi borcunu ödemek zorunda ama iş yapmak yasak! Aklı ve mantığı kenara bırakan bir uygulama ile karşı karşıyayız.

Harput Külliyesine 80 milyon var, Kömürhana 2 milyar  var, Elazığlı vatandaşa maddi destek yok, sanayi yok, küçük sanayi yok, dükkan yok, kredi ötelemesi yok!

Lüks yatlara vergisiz benzin var mazot var, Elazığlı çiftçiye dünyanın en pahalı mazotu var gübresi var,

Hayvancılıkla uğraşan kardeşimize ucuz yem yok, ama angus ithal edip sopa göstermek var!

Belediye tarafından 600 dönümlük araziye villa var, 30 bin Elazığlı işsiz kardeşimize sanayi sitesi yok!

İktidara var vatandaşa yok!

Bugün AKP’nin idaresindeki Türkiye ve Elazığ’ın tablosu budur. Bu tabloyu ümitsizlik aşılamak için değil aksine vatandaşlarımızın ümit var olması için anlatıyorum. Çünkü gördüğünüz üzere bu tablonun ve oynanan oyunların farkında olan bir parti olan Saadet Partisi olarak 50 yıldan beri sadece ve sadece vatandaşımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. 20 yıldır devletten hiç bir destek almadan sadece ve sadece vatandaşlarımızın tabiri caizse varlık içinde yokluk çekmemesi ve adil bir düzen için, canımızla ve malımızla mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımız bizi bu konuyu böyle ele alırlarsa kendimizi başarılı bulacağız. Yani bir koltuğumuz yok diye mücadeleyi bırakmadık, bir vekilliğimiz olmadı diye mücadeleyi bırakmadık ve hiçbir zaman vatandaşımızda kabahati bulmadık ve dış güçlerin gücüne boyun eğmedik.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol