Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

Başkan Akın’dan Sert Faiz Çıkışı

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın  Saadet Partisi Palu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen  divan toplantısına katıldı. Akın toplantı öncesinde ilçe esnaflarıyla biraya gelerek ilçe esnafının yaşamış olduğu sorunlarla ilgili bilgi aldı. Divan toplantısında açıklamalarda bulunan başkan Akın bu yıl faize 180 milyar Dolar bütçe ayrıldığını vurgulayarak. Bu kadar miktarda bir faiz bütçesinin Türkiye’de ilk kez yapıldığını dile getirdi.

“Bazı İnsanlar Paradan Para Kazanırken İnsanlar Yiyecek Bir Kuru Ekmek Bile Bulamıyorlar”

 Dünyada açlıktan ölen insanların olduğunu dile getiren Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, “ Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında bir takım zulümler oluyor. Her 15 saniyede bir çocuk ve yetişkin ölüyor. Bir günde 30 bin insan hayatını kaybediyor. Bu insanların ölüm nedeni ise açlık… Yiyecek bir lokma bulmadığı için bu insanlar ölüyor. Korona Virüs’ e bağlı olarak yaklaşık 2 milyon insan hayatını kaybetti. Ancak açlıktan ölen sayısı 12 milyondur.  Bugün bazı insanlar paradan para kazanırken bu insanlar yiyecek bir kuru ekmek bile bulamıyorlar. “dedi.

“Sizden Vergi Diye Toplanan Paralar ABD’de De Ki Bankalara Aktarılıyor”

 Faiz bütçe ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Akın, “Bu yıl ülkemizin faize ayrılan bütçesi 180 milyar dolardır.  Bu parayı vatandaşın cebinden alıp ABD’de de ki Siyonist bankalara aktarıyorsun. Siyonist bankalar bu parayı Müslümanların başını ezmek için kullanıyor.  Sizden vergi diye toplanan paralar ABD’de de ki bankalara aktarılıyor. Türkiye tarihinde hiçbir zaman bu kadar para faize aktarılmadı. Erbakan hocamız faize giden bu paraların önünü kestiği için koltuktan indirmeye çalıştılar. Bugün ekmeğin bile 3’te1’i faize, 3’te 1’i vergiye, 3’te 1’i ise ekmeğin maliyetini oluşturmaktadır. ”ifadelerini kullandı

“İnsanların Birbirini Kılıçtan Geçirmesini İstiyorlar”

Başkan Akın ülkemiz üzerinde hedefleri olan güçlere dikkat çekerek, “Ümmet olma anlayışını unutmamızı istiyorlar. Bugün ülkemizdeki insanları Türk, Kürt, Zaza ve Çerkez diye nitelendirmeye çalışıp insanlar arasındaki kardeşlik bağını çözmeye çalışıyorlar ki zamanı geldiğinde atacakları bir nifak tohumu ile bu insanların birbirini kılıçtan geçirmesini istiyorlar. İşte PKK’nın ortaya çıkma nedeni de budur.” dedi.   

“Zinayı Ve Çeşitli Ahlaksızlıkları Serbest Bıraktılar”

 AK Parti iktidarlarında İslamiyet’in içinin boşaltıldığını dile getiren Akın,” İslamiyet’in içinin AK Parti döneminde hiçbir zaman olmadığı kadar boşaltıldığını görüyoruz. Bakınız 180 Milyar Dolar faiz ödüyoruz. Ancak hepimiz bundan memnunuz. Hiç birimizin bu duruma sesi çıkmıyor. 500 Milyonluk Avrupa Birliği içerisinde 80 milyon Müslüman’ı eritmek ve yozlaştırmak için Avrupa Birliği kapısında beklediler. Biz uyum için kanun çıkartıyoruz dediler. Zinayı ve çeşitli ahlaksızlıkları serbest bıraktılar. Hal bu ki asıl amaç İslam dinini ılımlı hale getirmekti. Bunun aynısını Afrika’da da yaptılar. Ruanda’da aynı milletten olan iki topluluğu birbirine düşürdüler. 100 gün içerisinde 1 milyon insanı birbirine kırdırdılar. Allah’ın ipini sımsıkı tutmamız lazım ki zulüm düzeninden kurtulalım.  Her kim faiz düzenine çalışıyorsa hiç kusura bakmasın istediği kadar namaz kılsın istediği kadar oruç tutsun. Kılmamış ve tutmamış gibidir.  “ ifadelerini kullandı

“Faiz Düzenini Evvela Biz Bırakacağız”

AK Parti ile ilgili eleştirilerini sürdüren Akın, ”İşte efendim ben üç beş tane İHA SİHA yaptım diyorlar.  İstediğin kadar yap sen 12 bin tane F16 alınacak bir parayı ABD’de deki bankalara veriyorsun. Sen daha bir tane bile uçak gemin yokken yılda 14 tane uçak gemisi alınabilecek parayı ABD’de deki bankalara veriyorsun. Kuran Okusan ne olur? okumasan ne olur? Namaz kılsan ne olur? Kılmasan ne olur? Peygamber efendimiz “ Faiz yapılarda tahrip kalıbıdır” diye buyurmuşlardır. Devlet eliyle senin çocuğun eroine müptela oluyor.  İşsiz kalıyor. Sizin çocuklarınız iş buluyor. Peki diğerlerinin çocukları ne olacak? Müslüman bütün insanlığı düşünecek ki Cenabı Hak’ta yardım edecek.  Biz bu faiz düzenine karşıysak, bu düzeni yıkmakta kararlıysak, faiz düzenini evvela biz bırakacağız. ”dedi.

“Bunlar Bir Nevi ABD’li Siyonist Bankların İşletmecisidir”

Elazığ’a yapılan şehir hastanesi ve Kömürhan Köprüsü’ne de dikkat çeken Akın, “Diyorlar ki hastane ve yol yapıldı. Elazığ’da yapılan hastanenin senin çocuğunun işsizliğine bir faydası var mı? Kömürhan Köprüsü 2 milyar liraya yapıldı. Bu köprü senin çocuğunun karnını doyuruyor mu? Önce fabrikalar yaparsın istihdam sağlarsın. Ondan sonra bu tarz işler yaparsın. Bir insanın önceliği neyse ona yönelmek gerekir. ABD’de ki Siyonist banklar Türkiye’ye borç para verdiğinde ülkenin kalkındırılmasına yönelik iş yapılmaması şartını koyuyor. Verdiği krediyi müteahhitlere dağıtılmasını istiyor. Bunlar bir nevi ABD’li Siyonist bankların işletmecisidir. Dünya kadar dış borç var. Aldığı kredileri müteahhitlere dağıtıyor. Bakın onlarca yıldır aynı sorunları konuşuyoruz. Çünkü faiz düzenine savaş açan başka bir parti yok.  Bir Allah’ın kulu kalkıp ta ben ayağımı yorganıma göre uzatacağım demiyor. Hepsinin programı aynıdır. Tek doğru yol Saadet Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.

“Yakında Erken Seçim Var”

Çok yakın bir tarihte erken seçim yapılacağını da kaydeden Akın, “Artık millette bıçak kemiğe dayandı. Bu kadar fakirlik ve çile yeter. Bize türlü türlü iftiralar atıyorlar. Bu iftiraların temelinde faizin karşısında duran tek parti olmamız var. Bunlar seçimlerden doğru bir sonuç çıkmaması için vatandaşları her zaman yönlendirirler. Seçimler sadece toplumun gazını almak için yapılan şeylerdir. Bakın yakında erken seçim var. Çünkü artık toplumun adalet anlayışı sıkışmış durumdadır. Herkes adalet arıyor. Toplumun gazını almak için erken seçim yapacaklar. Bu seçimden doğru sonuç çıkmaması için Saadet Partisi  böyle deyip iftira atacaklar. Ancak Allah’ın izni ile hak geldi. Batıl zahir oldu. Amaçlarına ulaşamayacaklar. Bizim yardımcımız Allah’tır. “ diyerek açıklamalarını sonlandırdı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol