Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN GALERİCİLER SİTESİNE ZİYARET

Elazığ Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak Galericiler Sitesi ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Galericiler Sitesinde işyerlerini dolaşarak esnaflarla bir araya gelen başkan Albayrak, esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Başkan Albayrak, Galericiler Dernek başkanı Ercan Yılmaz’ı ziyaret etti.

* ERCAN YILMAZ;" ELAZIĞ’A MİLYONER BİR KİMLİK KATACAKLARINDAN EMİNİZ."

Galericiler Dernek Başkanı Ercan Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek dernek olarak karma odanın her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Yılmaz, “Biz Hakan başkanımı ve yönetimini çok yakın tanıyoruz. Elazığ’a milyoner bir kimlik katacaklarından da eminiz buna olan desteğimiz geçmişte de var bugün de var yarın da var olacak. Bu ince ziyaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Burada bizleri ziyaret ettikleri için yönetimine kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

*HAKAN ALBAYRAK; " İNŞALLAH HEP BERABER YOL YÜRÜYECEĞİZ."

Elazığ Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak ise, seçim öncesi verilen sözleri tutmaya çalıştıklarını söyleyerek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Albayrak, “bizde seçim sürecinde kendisine bir söz vermiştik esnaflarımızı gezeceğimizi söylemiştik sorunlarımızı istişare yaparak yol yürüyeceğimizi söylemiştik bugün de kendilerini ziyarete geldik. İnşallah sorunlarımız hakkında istişare yapacağız. Kendisi bizim değerli bir abimizdir, büyüğümüzdür. İnşallah hep beraber yol yürüyeceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol