Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Başkan Arslan'dan Siyasi Partilere Ziyaret

ORTAK HEDEFİMİZ İLİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEK…

Başkan Arslan ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde, tüm siyasi partilerin ortak hedefinin ilimize ve halkımıza en iyi hizmet olduğunu ifade ederek, “Bu müşterek hedef doğrultusunda bizler de meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri olarak, siyasi partilerimiz, yerel yönetimlerimiz, kurum ve kuruluşlarımız ile daha güçlü bir şekilde tek ses olarak hareket etme arzusundayız” dedi.

Başkan Arslan, Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ve Oda Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan Elazığ TSO heyeti ile birlikte program dahilinde Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Adnan Demir’e hayırlı olsun ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini ifade etti.

Siyasi Parti İl Teşkilatlarına ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Arslan, “Program dahilinde ziyaret gerçekleştirdiğimiz siyasi partilerimizin il başkan ve yöneticileriyle ayrı ayrı bir araya gelme imkanımız oldu.

Hem deprem hem de COVİD-19 sürecinde iş dünyasının içinde bulunduğu durumu ve halkın ortak talep ve beklentilerini istişare ettik.

Meslek Örgütleri ve Sivil Toplum Kuruluşları nasıl temsil ettiği kitleye hizmeti esas almış ise siyasi partilerimizin de tek amacı bulunduğu yöreye ve halkımıza hizmet etmektir.

Elazığ TSO heyeti olarak tüm siyasi partilerimizin gerek Sayın İl Başkanları ve gerekse Sayın Yöneticilerinin de aynı kararlıkta olduklarını görmekten büyük bir mutluluk duyduk.

Bilindiği gibi son birkaç aylık süreç içerisinde çok sayıda siyasi partimizin il kongreleri yapılarak yönetim kurulları yenilendi.

Ziyaretlerimizle hem hayırlı olsun mesajımızı iletmek hem de iş dünyası ve ilimizin mevcut durumu hakkında istişarelerde bulunmayı hedeflemiştik.

Heyetimize gösterilen sıcak karışlamalar ve ilgi nedeniyle teşekkürlerimi sunuyor, bir kez daha başarılar temenni ediyoruz.

Oda olarak siyasi partilerimize yönelik ziyaretlerimiz ve istişarelerimiz bundan sonraki süreç içerisinde de devam edecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol