Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN HAVABULUT'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Elektronikçiler, Fotoğrafçılar, Saatçiler Odası Olağan Genel Kurulu'nda delegelerin 151 oyunu alarak başkanlığa seçilen Mehmet Havabulut teşekkür mesajı yayınladı.  

Mehmet Havabulut mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Uzun yıllardır esnaflık yapıyorum. Esnaflarımızın içinden gelen biriyim. Bu nedenle esnaflarımızın sorunlarını çok iyi biliyorum.

Çözüm bulma noktasında da yardımcı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve  Saatçiler Odası olarak sabit fikirlerimizle değil, üreten, düşünen kadrolarımızla yeni bir döneme imza atmaya hazırız.

Böylelikle esnaflarımızdan aldığımız güçle başkan adaylığına talip olduk ve çok şükür seçildik. Bizler yeni ve genç kadrolarımız ile kurumlar ve esnafların arasında köprü olmak için yola çıktık. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin. Allah hepinizden razı olsun. " dedi.

Mehmet Havabulut Kimdir?

1985 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Elazığ'ın çeşitli okullarında tamamladı. Lise öğrenimini Gazi Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümünden mezun olarak tamamladı.  Fırat Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümünden mezun olan Havabulut, 2009- 2010 yılları arasında Şair Hayri İlköğretim Okulunda sözleşmeli öğretmenlik yaptı. 15 yıldır esnaf olarak hayatına devam etmekte.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol