Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN IŞIKVER KADINLARI UNUTMADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün kadınların gününü kutladı MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda kadınların Kurtuluş Savaşı’nda verdikleri mücadeleye dikkat çekti.

Başkan Işıkver, “ Toplumun yapı taşı, aile kurumunun mimarı olan kadınlarımız, büyük Türk Milleti’nin tarihinde ailenin ve toplumun her daim merkezinde olmuştur.

Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın, toplumu dönüştüren ve istikamet verendir.

Bu nedenle, kadınlar sosyal yaşamın her alanında olmalı, toplumsal cinsiyet ayırımcılığına maruz kalmadan siyasal, sosyal ve ekonomik alanda yerlerini almalıdır.

Şanlı tarihimize baktığımızda, kadınlarımız bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla yetiştirdikleri evlatlarını cepheye göndermekle kalmamış, yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuştur.

Öyle ki; Nene Hatun, Kara Fatma ve Şerife Bacı gibi nice Türk kadını şanlı tarihimizin kahramanlık sayfalarında yerlerini almışlardır.

Bugün kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun, hepimizi derinden üzen kadına yönelik şiddettir.

Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken, kadına yönelik şiddet asla tasvip edilemez.

Bilinmelidir ki kadının mutlu olduğu toplum, mutlu ve huzurludur. Kadının yarınlara umutla baktığı toplum, geleceğine umutla bakan toplumdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; kadına şiddetin son bulduğu güzel günler temennisi ile başta şehit ve gazi yakını kadınlarımız olmak üzere sevginin, şefkatin ve fedakârlığın sembolü olan bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol