Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

Başkan Koca’dan İsrail’e Sert Tepki

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) Başkanı Nafiz Koca,  İsrail’in Filistinli Müslümanlara uyguladığı zulme, sert tepki gösterdi.  Bütün dünyaya  İsrail zulmünü durdurmaları için çağrı yapan Başkan Koca, “ Terör devleti İsrail’e gereken cevap verilmelidir” dedi.

 Başkan Koca, “İsrail, Filistinli masum Müslümanların kanını dökmekte ve Müslüman kardeşlerimizi yıllardır olduğu gibi yine katletmektedir. İsrail bir devlet terörü uygulayarak sadece Müslüman oldukları için gençleri, çocukları ve kadınları  katlederken dünyayı yönettiği iddia eden emperyalist devletler sesiz kalmaktadır. Bu sessizlik, terör devleti zalim İsrail’e verilen bir destektir.  Bütün devletler açıkça insanlık suçu işleyen İsrail’e ses yükseltmelidir. İsrail, ortaya koyduğu mezalimlerle Müslümanları, bıçağın kemiğe dayandığı noktaya getirmiştir.  Bu saatten sonra, İsrail’e verilecek cevap bellidir. Bu noktada, öncelikle Türkiye Büyük Millet Meclisi toplanmalıdır. İsrail ile olan bütün antlaşmalar tek taraflı fesih edilmelidir.” dedi

 “İslam İş Birliği Teşkilatı Acilen Toplanmalı”

İslam İş Birliği Teşkilatı’nın acilen toplanması gerektiğini de vurgulayan başkan Koca, “ İslam Ülkeleri’nin en büyük çatı kuruluşu olan  İslam İş Birliği Teşkilatı, acilen toplanmalıdır.  İsrail’e karşı ,net bir mesaj verilmelidir. Kanla beslenen terör devleti İsrail’e karşı alınacak ortak kararla, ambargo uygulanmalıdır. Ortaya konan zulmün kesin olarak bitirilmesi için askeri seçenekler de değerlendirilmeli ve zalim İsrail’e anlayacağı dilden ortak bir cevap verilmelidir.” dedi.

 Başkan Koca’dan Vatandaşlara İsrail Mallarına Boykot Uygulayın Çağrısı

 Ülkemizde satılan İsrail malı ürünlerin, Filistinli Müslümanlara kurşun ve gözyaşı olarak dönüğünü vurgulayan Başkan Koca, bütün vatandaşlardan İsrail malı ürünlere boykot uygulamalarını istedi. Başkan Koca, “  Terör devleti İsrail’in,  zulmünü sonlandırması için herkesin üstüne düşeni yapması gerekiyor. Bu noktada siyasilerin uluslararası alanda çalışmalar yürütmesi gerekirken,  biz vatandaşlar da İsrail’e tepkimizi gösterebiliriz.  Vatandaşlar olarak İsrail malı ürünleri almamamız ve boykot uygulamamız İsrail’e her alanda verilecek önemli cevaplardan biri olabilir. Bu noktada, vatandaşlarımıza almış oldukları her İsrail malının, Filistinli masum Müslüman kardeşlerimize kurşun ve gözyaşı olarak döndüğünü hatırlatmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol