Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Başkan Mesut TUNÇ'dan, 24 Ocak Depremi Yıl Dönümü Mesajı

“24 Ocak 2020’de 6.8 şiddetinde Elazığ-Sivrice merkezli yaşadığımız, Malatya başta olmak üzere çevre illerde de etkileri görülen ve hissedilen depremin ardından devlet ve millet birlikteliğiyle yaralarımızı sarmak adına gayretle çalıştık.


Yaşadığımız depremin yıkım sürecinde, devletimizi, milletimizin gönül sıcaklığını, o yüksek özverisini yakından hissettik, birlikte yaşadık.

24 Ocak'ta yaşadığımız,  deprem süreci ve sonrasında yaşanan eksikliklerden de ders aldığımız bu afet, yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihte yerini aldı. 
Yaşadığımız bu afet, şehrimizin bir gerçeği olan deprem felaketlerine karşın daha duyarlı ve bilinçli olmamız gerçeğini bir kez daha ortaya koymuştur. 

24 Ocak'ta yaşadığımız, şehrimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihte yerini alan, bu felakette yaşamlarını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol