Öne Çıkanlar MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI suriye BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Başkan Öztürk, gemileri yakmaya hazırlanıyor!

 Başkan Öztürk; “Verilen sözler tutulmazsa, gemileri yakarım!” derken, Teknik Direktör Eriş’in istifasını da kabul etmediğini söyledi.

Öte yandan Öztürk, eski yönetim döneminde gerçekleşen minibüs hatlarının bağışlarının kayıtlarda olmadığını iddia ederken; ”Eski yönetime verilen 20 minibüs hattının parası yok. Bağış yapan, Karahan Çelik’in hesabına yatırdığını söylüyor.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk Elazığsporlu futbolcularla birlikte, dün saat 13:00’te Elazığspor Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

 Başkan Öztürk, kulübe destek verilmemesi konusundan Teknik Direktör Levent Eriş’in istifasına kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk’ün dikkat çeken ifadelerinden biri de, eski yönetim döneminde gerçekleştirilen bağışlarla ilgili oldu. Başkan Öztürk, yaklaşık 14 Milyon TL tutarındaki minibüs hattı bağışlarının, resmi kayıtlarda olmadığını, bağışların dönemin Elazığspor Kulübü 2. Başkanı Karahan Çelik’in şahsi hesabına yatırıldığını iddia etti.

Başkan Öztürk’ün önemli açıklamaları ve iddiaları, şöyle…

“HOCAMIZ PARA PUL İÇİN KULÜPTEN GİTMEDİ”

“Kamuoyunda farklı yorumlar var. Levent hoca başka takımlarla anlaştı mı gibisinden. Manisa Belediye Başkanının hocayla çok samimi dostluğu var. Manisa FK’dan teklif geldi, Bursa’dan teklif geldi ve bazı ekiplerden teklif geldi ve hocamız bu tekliflere evet demedi. Hocamız bu karakterde biri değil.

Bu saate kadar kalmasının sebebi ise biz ve bu çocuklardır. Sahada gördünüz.

Oyuncularımıza karşı baba şefkati var. Burada müthiş bir hava ve ortam oluşturduk. Ben de maddi anlamda bu çocuklar için bir şeyler yaptım. Ancak bir yerde başkan da yönetim de tıkandı. Hocanın da açıklamasını okudum. Hocamız para pul için kulüpten gitmedi. Para için gitse Manisa FK’ya, Adana’ya gider ve imza atar.

Bu kadar basit. Bugün hatta duygusal anlar da yaşadık.

Hocanın üzüldüğü konu şu; 29 kişilik kadromuzda 24 tane altyapımızda kadromuzdan isim var. Elazığspor’un son 30 senesinde A takımda 24 tane Elazığlı çocuk var mı? Bu zorunlu mu tabi. Bir toplantı yaptık. Bütçemizi oluşturamadık ve ben de üstüne gitmedim. Üstüne gitmeme nedenim mevcut takıma güvenmemdi ki ilk maçta gurur duydum.”

“DEMEK Kİ TEKRAR GEMİLERİ YAKMAM LAZIM”

“Elazığspor’da yönetimler sık sık değiştiğinde neler oluyor biliyorsunuz. Eski dönemimde bana biraz destek verilseydi çok farklı olurdu. Sivas, gibi, Diyarbakır gibi destek görmedik. Gaziantep Süper Lig’de oynuyor ama oraya gelene kadar 350 Milyon TL para harcamıştır. Malatyaspor şu duruma gelene kadar ne kadar para harcadı bilemezsiniz.  Biz şu anda bu şehirde bir akademi ruhu oluşturduk.

Elazığspor akademisi kuracaktım ancak Covid-19 çıkınca erteledim bu kararı. Ancak tekrar bunu hayata geçireceğiz. Takımımıza destek verilmiyor. Maç öncesi bu evlatlara gelip destek vermek bu kadar mı zor? Bu çocuklar 21-22 yaşında. Bu kadar bizi üzmeye kimsenin hakkı yok.

Hoca 2 gündür istifa etmiş. Şehrin yöneticileri, siyasileri beni arayıp bu konuyu bile sormadı. Bu kulüp umurunuzda değil mi? Bugüne kadar sessiz kaldığımda çok ciddi eleştiri aldım.

Düzeni bozmamak adın sessiz kaldım. Ben göreve geldiğim günden itibaren kimle kavga edip kime gülden ağır laf söylemişim?

Ancak değişen bir şey olmadı bu şehirde. Demek ki tekrar gemileri yakmam lazım. Bu gidişle beni o yola doğru götürüyorlar.

Hepsini seviyorum ancak bu kadar bu takım yalnız bırakılamaz. Herkes gelecek, gövdesini taşın altına koyacak. Hocamızı bir kişi aramadı. Böyle bir şey olamaz.”


“BAŞKAN BEYDEN 3 MİLYON TL DESTEK İSTEDİK, BU PARA MIDIR?”

“Verilen sözler tutulmazsa, gemileri yakarım. Bu da en kısa sürede olacak. Biz kimseye çuvalla para getirin demedik. Belediye başkanıyla görüştüğümüzde deplasman giderlerini konuştuk. Totalde başkan beyden 3 Milyon TL destek istedik, bu para mıdır?

Benim rakibimin aldığı 2 oyuncu parası. Bu şehir bu kadar öldü mü? Serik Belediyespor takımı 7 Buçuk Milyon TL’ye kurmuş. Giresunspor’a bakın 1 günde parayı çözdü.

Siyasilerimiz diyor ki, “Cumhurbaşkanımızla görüştük, gidin işadamlarınızla görüşün dedi.” Biz deprem geçirdik, sahalarımız yandı. 1 tane saham var. Alt yapı çocuklarını sentetik sahaya gönderiyoruz.

Bu benim suçum mu? 35 senelik binamda çatlak patlak var. Ben 5 Milyon TL’lik Spor Toto’ya proje vermişim. Milletvekili Metin Bulut’a söyledim bunu. Görüşeceğiz diyor ancak üstat sıkışığız.

Artık görüşün. Beni de götürün görüşmelere bakan beyle. Beni neden götürmüyorsunuz? Sizin söyleyemediklerinizi ben söylerim merak etmeyin. Bakanların bana sözü var. İçişleri Bakanı ile görüşmeye beni de götürün gerekenleri ben söyleyeyim. Siz söyleyemiyorsunuz. Bu zor bir şey mi? Ben sayın valimiz ve Cumhurbaşkanımızdan randevu isteyeceğim.

Öznur Çalık hanımefendi Malatyaspor başkanını aldı Cumhurbaşkanına götürdü ve tesisler için destek aldı. Malatyaspor’a 70 Milyon TL’lik sosyal tesis yapılıyor, biz 3-5 Milyon TL’yi bulamıyoruz. Artık bu işe yüreğinizi koyun. Ben bu süreçte neden hocamı kaybedeyim? Elazığspor büyük camia. Hoca bulabiliriz. Tecrübeli oyuncular için hoca fark etmez ancak gencecik çocuklarımız için hoca fark eder. Hocamız genç oyunculara bir sistem oluşturdu. 50 dakika bir hoca stoper çalıştırır mı? Ben neden düzenimi bozayım?” 

“VALİLİK 1 VERECEKSE, BELEDİYE 10 VERECEK”

“Belediye başkanları şehirdeki takımların onursal başkanıdır. Şahin Şerifoğulları da bizim onursal başkanımızdır. Valimizden bir beklenirse, onursal başkanımızdan 10 beklenir. Bu şehir vali beye oy vererek getirmiyor, atanmış. Ancak belediye başkanına, milletvekillerine oy veriliyor ve göreve getiriliyor. Dediğim gibi Valilik 1 verecekse, belediye 10 verecek.”

“ELAZIĞSPOR’DAN EN BÜYÜK VAKIF MI VAR BU ŞEHİRDE?”

“Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek cebinden 50 Milyon TL çıkartıp takıma mı vermiş? Bir çok kulübe bakın, mesela Serik Belediye takımı. Biz milyonlarca TL istemiyoruz. Biz 6 aydır bir toplantı yapamadık. Transfere 20 gün kala toplantı yapabildik. Toplantıda da transfer açılmayacak kararı çıktı. Oldu mu bu? Tolga Ağar bey ya da Mehmet Ağar bey TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüşecek. Bu işler böyle olur. Kız Meslek Lisesinin oradaki otoparkta bir derneğin ne işi var? Vali bey vakıf kurmuş ve toplanan paralar oraya gidiyor. Elazığspor’dan en büyük vakıf mı var bu şehirde? Vali bey vakıf kuracak? Neden? Vali bey ulufe mi dağıtıyor. Orası için herkes dedikodu yapıyor. Bu nasıl sahip çıkmak takıma? Bu şehirde yanlış bir iş varsa herkes konuşsun. Ben 1 buçuk senedir konuşmuyorum ancak bundan sonra konuşacağım. Ben kongre kararı alıyorum, isim verin ve yönetimi değiştireyim dedim. Kimse isim vermedi. Bu şehrin ufku dar! Bu şehirde kıskançlık, hasetlik var.”

BAĞIŞ PARALARI KARAHAN ÇELİK’İN HESABINA MI YATIRILDI?

“Geçmiş yönetim döneminde 20 tane minibüs hattı yok kayıtlarda. Bağışları inceledim. 68 Milyon TL bağışın içerisinde belediye tarafından eski yönetime verilen 20 minibüs hattının parası yok. Bağış yapan, Karahan Çelik’in hesabına yatırdığını söylüyor. Milyon TL kayıtlarda yok. 

“GÜRSEL EROL’A PRİM KAZANDIRAN DA SİZLERSİNİZ O ZAMAN”

“Belediyenin başka yönetim düşüncesi var mı konusunu da Korkut Şerifoğulları’na sordum. Bana böyle bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Ben Şahin başkanın yaptıklarını da tek tek söyledim. Yapılanlara teşekkür ediyoruz ancak bu yapılanlar her Anadolu kulübüne yapılan sıradan işler. Gidin kulüplere bakın belediye desteklidir. Elaziz Belediyespor belediye takımı değil miydi? Ancak belediyeyle bir bağlantısı yoktu. Belediye bu kulübe spor malzemesi, otobüs, gıda yardımı veriyor muydu? Veriyordu. İşçileri de belediyede çalışıyordu. Belediye elektrik borcumuzu ödedi. Deplasman giderimizi karşıladı. İnkar etmiyoruz ancak herkes bir şeyler yapacak. Burası kendi özel şirketimiz değil. Bu şehrin sevdası. Şahin başkana bu vekillere önce Allah, sonra Cumhurbaşkanı sonra da Elazığlılar görev verdi. Gürsel Erol’a prim kazandıran da sizlersiniz o zaman.”

“LEVENT ERİŞ’İN İSTİFASINI KABUL ETMEDİM”

“Levent Hocamızın yardımcı hocaları gitmedi. Kulüpte. Biz Levent Hocadan vazgeçmeyeceğiz. Başka hoca düşünmüyorum. İstifasını da kabul etmiyorum. Bilgisini ve tecrübesini anlatmaya gerek yok. Kendisi adamın kralı. Bizim verdiğimiz ücretin 3-4 katını veren kulüplere gitmedi. Bu çocuklar gelişme gösterdiyse Levent hocanın sayesindedir. Futbolcularımız da levent hocanın kalmasını istiyor.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol