Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları'ndan Uzaktan Eğitime Destek Kampanyası

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, maddi imkansızlıklar nedeni ile uzaktan eğitim sürecinde canlı derslerini takip edemeyen öğrencilere tablet desteği sağlamak için ‘Gönülden Eğitime Değer Verin, Bir Gönüle de Siz Girin’ başlığı altında destek kampanyası başlattı.

Başlatılan sosyal sorumluluk projesine katılmak isteyen vatandaşlar, ‘T.Vakıflar Bankası-Elazığ Fırat Şubesi- IBAN: TR92 0001 5001 5800 7305 9452 63 HESAP NO: 4450005502108’ üzerinden kampanyaya destek verebilecekler.

Hayırsever vatandaşların sağlayacağı desteklerle alınacak tabletler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılarak uzaktan eğitim sürecine destek sağlanacak.

Başkan Şerifoğulları’ndan Kampanyaya Destek Çağrısı

Sosyal medya üzerinden yayınlanan video klip ile kampanyayı başlatan Başkan Şerifoğulları, yaşanan tüm zorlu süreçlerde olduğu gibi pandemi sürecinde de toplumun tüm kesimlerinin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmasının önemine vurgu yaparak, “Biz milletçe öz benliğimizde yer alan kardeşlik ve dayanışma duygusuyla bu zorlu süreci de geride bırakacağız.

Yaşanan pandemi nedeniyle geleceğimiz olan çocuklarımız için atacağımız her adım her şeyden daha da kıymetlidir.

Biz Elazığ Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak uzaktan eğitim sürecinde, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize imkanlarımız dahilinde tablet desteği sağladık.

Bu zorlu süreçte eğitime katkı adına ne gerekiyorsa yapmaya da devam edeceğiz. Zira hiçbir çocuğumuzun eğitimden yoksun kalmasına müsaade etmeyiz.

Başlattığımız kampanya ile bu desteği daha da büyütmeyi hedefliyoruz.

İnanıyorum ki hemşehrilerimiz bu kampanyaya gereken desteği sağlayarak çocuklarımızın geleceğine destek sağlayacaklar.

Bu gün her zamankinden daha çok birlik olma zamanıdır. Çocuklarımızın eğitim sürecine sağlayacağımız destek yarınlarımıza yapacağımız en güçlü yatırım olacaktır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol