Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları Olgunlar Mahallesi'ni Ziyaret Etti

İlk olarak Olgunlar Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, mahallenin sorun ve ihtiyaçları noktasında Muhtar Hikmet Dursun’dan bilgi aldı.


MUHTARIN TALEPLERİNİ ‘ANINDA YERİNE GETİRİN’ TALİMATI


Muhtar Dursun’dan aldığı bilgi doğrultusunda kendisini belediyenin ilgili müdürlükleriyle birebir görüştüren Başkan Şerifoğulları, taleplerin dinlenmesi ve ihtiyaçların hızlı bir şekilde giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Muhtarlık ofisinin ardından esnafla konuşan Başkan Şerifoğulları, başta devletin, yerelde ise kendilerinin, ekonominin bel kemiğini oluşturan esnafları destekleyeceklerinin sözünü verdi.


Daha sonra ise mahalle içerisinde ziyaretlerini sürdüren Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla hasbihal ederek kendilerine belediyenin yapmış olduğu çalışmaları aktardı.


Pandemi süreciyle uzun süre evde kalan çocukların yoğun sevgisiyle karşılaşan Başkan Şerifoğulları, çeşitli hediyelerle minikleri sevindirmeyi de ihmal etmedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol