Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Başkan Top’tan Ramazan Kolisi Çağrısı

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top Ramazan kolisi hazırlayacak hayırseverlere yaptığı çağrıda, ”Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın öncelikle ilimize daha sonra ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum.

Ramazan Ayı’nda zekat olarak gıda ve hijyen malzemesi yani Ramazan Ayı Gıda Kolisi dağıtacak olan hayır severlere seslenmek istiyorum; ilimizdeki esnaflarımız 24 Ocak depremi  ile sarsıldılar, ardından tüm dünyamızı saran Covid 19 salgını dolayısıyla getirilen kısıtlamalar nedeni ile zor günler geçirmektedirler.

Taziyemizde,  düğünümüze iyi veya kötü günümüzde yanımızda olan, evimizin anahtarını teslim ettiğimiz mahalle esnafımızda bu hayrımızı yapıp sevabımızı kat kat arttıralım. 

İyilik paylaştıkça çoğalır, sloganıyla hareket edersek hem mahalle esnafımız kalkınır, hem de ilimiz kalkınır.   Tekrar mübarek Ramazan Ayı’mızı kutlar tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim. “dedi

                                                              

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol