Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Başkan Uğur: Kredi Ödemeleri Ertelensin

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından hükümet tarafından esnafa KOSGEB’ten 100 bin lira, bankalardan da 50 bin lira faizsiz kredi kullanmalarına imkan sundu.

Bu imkandan faydalanan kafe işletmecileri de ödeme zamanı gelen kredilerin ertelenmesini istiyor.

Tüm Kafeciler ve Organizasyoncular Derneği Başkanı Yusuf Uğur, pandemi nedeniyle de iş yapamayan işletmecilerin ödeme yapamadığını söyledi.
Başkan Uğur, Bakkalar Odası Başkanı Cebrail Top’un açıklamalarına destek verdiklerini belirterek, kredilerin ödemelerinin ertelenmesini istediklerini ve mektup yoluyla taleplerini ileteceklerini kaydetti.

UĞUR: 1 YIL ERTELEME YAPILMASI İÇİN TALEPTE BULUNUYORUZ

Tüm Kafeciler ve Organizasyoncular Derneği Başkanı Yusuf Uğur, “Deprem kredisini atlattık ama korona ile alakalı yasakların esnafları düşüreceği bu durum hiç göz önünde bulundurulmadı ki beklediğimiz bir şey değildi zaten. Şu anda 50 kullananların ödemeleri geldi. 2021 Ocak veya Şubatta 100 bin liraların ödemeleri başlayacak.

Bizde dernek üyelerimizin bu sıkıntılı dönemlerinde yanlarında olduğumuzu belirterek devlet büyüklerimize 1 yıl erteleme yapılması için talepte bulunuyoruz.

Bizde mektup yollayacağız. CİMER’e yazılarımız oldu ama akabinde bizde mektuplu yazıyı gerekli yerlere gönderip Cumhurbaşkanımıza ulaşmaya çalışacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol