Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN YILDIRIM’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Babanın toplum düzenindeki yeri ve rolüne dikkat çeken Başkan Yıldırım mesajında; “Dünya ile ilk buluşmamızdan, dünyayı tanımaya kadar evrilen bu yaşam serüvenimizde bizlere fener olan, hayatta karşılaştığımız en ufak sıkıntıda bile gölgesine koştuğumuz dünyamızın en heybetli koca çınarı olan babalarımızın hakkı elbette bir gün onları anmakla ödenmez.

Ömür boyu vefa borcunu sırtımızda taşıdığımız babalarımıza atfedilen bu günü, öncelikle vatani görevini yerine getirirken şehit olan kardeşlerimizi ve dünyaya sağlığın, barışın ve huzurun gelmesi için verdiği mücadele ekseninde hayatını kaybetmiş tüm babalarımızı saygıyla ve rahmetle yâd ederek sözlerime başlamak istiyorum. Değişen toplum düzeninde değişmeyen nadir şeylerden biri de babanın aile yapılanmasındaki yeridir.

Toplumun en küçük yapı birimi olan ve bireyin özünü en açık şekilde dışa vurduğu ailede baba, evlatları için her zaman bir dayanak olmuştur.

Gece gündüz demeden çalışan, çocukları için en iyi geleceği hazırlama gayretinde bulunan, bu uğurda gerektiği yerde kendinden ödün vermekten çekinmeyen tüm babalarımızın babalar gününü içtenlikle kutluyorum.

Bu vesile ile kendilerine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol