Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Battal Gazi Anıldı

 Bu yıl 9. düzenlenen şenlikler  Elazığ merkezdeki bir kafede yapıldı.  Şenliğe Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Seyit Battal Gazi Hazretleri’nin Anısını Yaşatmak İçin Bu Şenlikleri Düzenliyoruz”

9 yıldır  şenlikleri aralıksız bir şekilde   düzenleyen eğitimci yazar Sabri Ağaoğlu  yaptığı açıklamada, “Adı dilden dile, yayılan Seyit Battal Gazi Hazretleri ile ilgili dokuzuncu şenliğimizi gerçekleştirdik. Hiç ara vermeden bugün dokuzuncu şenliğimizi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Evliya karakteriyle Anadolu insanı üzerinde oldukça etkili olan, aynı zamanda yiğitliği ve kahramanlığı  ile bilinen, manevi  şahsiyeti yüksek olan Seyit Battal Gazi Hazretleri’nin anısını yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak amacıyla bu şenlikleri düzenliyoruz. ”dedi

“Katkı Sunan Herkese Teşekkür Ediyorum”

 Şenliklerin tüm giderleri kendisi tarafından karşılandığını ifade eden Eğitimci yazar Sabri  Ağaoğlu, “Katılımın yüksek olması, bizleri oldukça sevindirmektedir.

Allah sağlık verdiği sürece şenliklerimizi yapmaya devam edeceğiz.

Dostlarımızın ve arkadaşlarımızın bizleri yalnız bırakmamaları bizlere güç ve kuvvet vermektedir.

Bizleri yürekten destekleyen, Şenliğimizin tanıtımında büyük bir katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

Şenliğimize katılan bütün dostlarıma, arkadaşlarıma ve diğer misafirlerimize en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 Program sonunda Ağaoğlu tarafından katılımcılara ve emeği geçenlere plaket ve çeşitli hediyeler verildi. 

Anahtar Kelimeler:
Battal Gazi Anıldı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol