Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

BAYKANDAN ELAZIĞLI GÜREŞÇİLERE JEST

Geçtiğimiz günlerde İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’in Çok Amaçlı Spor Merkezi Güreş Salonunda güreşçi gençlerimizle bir araya gelmişti, Güreş Salonuna görüntü bağlanan Genel Müdür Sn. Mehmet Baykan görüşme neticesinde sporcularımıza eşofman takımı ve tişört hediyesi sözü vermişti. Sn. Baykan’ın hediyeleri elimize ulaştıktan sonra İl Müdürü Eren, tarafından sporcularımıza bizzat takdim edildi.

Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Baykan’a yapmış olduğu jest için hem kurumumuz hem de sporcularımız adına teşekkür ederiz.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; geçtiğimiz günlerde Güreşçilerimizin antrenmanlarını ziyaretimde Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Baykan ile gerçekleştirdiğimiz görüntülü görüşmede, sporcularımız ve antrenörlerimizle hemhal olmuş bu görüşme neticesinde sporcularımıza Eşofman Takımı ve Tişört hediyesi sözü vermişti.

Elimize ulaşan hediyeleri cumartesi günü yine Çok Amaçlı Spor Merkezimiz de antrenman yapan güreşçilerimiz ziyaret ederek hediyelerini takdim ettik.

Tabi bulunduğumuz salon Çok Amaçlı Spor Merkezimizin inşasını tamamladıktan sonra Güreş Sporcularımızın için de rantabl ve Milli Takım standartlarında bir salon haline getirdik ve aramıza yeni katılan sporcularımızla beraber güzel bir ekip oluşturduk.

Sıkı bir hazırlık içerisinde olan sporcularımız ve bu bağlamda da Güreş Antrenörlerimiz Mehmet ve İlyas Peker , Nazım Kaya ve Muhammed Abacıoğlu hocalarıma teşekkür ediyorum.

Nazik hediyeleri ve her daim destekleriyle yanımızda olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Baykan’a teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum, dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol