Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

BAYRAKTAR; "HEDEFİMİZ DÜNYA LİSELER ŞAMPİYONASI!"

Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Lisesi Genç Kadınlarda İl Şampiyonu oldu.  

Final müsabakasında Elazığ Karakaya Spor Lisesini 20-30 yenen Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Kadın Hentbol Takımı ilimizi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

Okul- Kulüp işbirliği içinde oluşturdukları Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Kadın Hentbol Takımının Baş Antrenörü İsmail BAYRAKTAR yaptığı açıklamada; "Biz bu yapıya inanan, uzun yıllardır mücadelesini veren ve her daimde şükürler olsun başarılı olmayı başaran bir kulüp olmaya devam ediyoruz.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü ile Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji arasında yapılan bu anlamlı işbirliği ilk meyvesini vermiştir.

Bu sene sakatlıklardan dolayı takımımızdaki sporcularımız büyük şansızlıklar yaşadı.

Üç sporcumuzun ön çapraz bağının şansız bir şekilde kopması ve ameliyat olması oyun düzenimizi bozdu.

Ancak eksik kadromuza rağmen müsabakada iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum.

Grup maçlarının Elazığ’da olması ve kendi seyircimizin önünde oynamamız bizim açımızdan azda olsa bir avantaj sağlayabilir.

Umarım grup maçları sonunda da şampiyon olur ve yarıfinal maçlarına gitmeye hak kazanırız.

Okul- Kulüp İşbirliği içinde oluşturduğumuz kadın hentbol takımımıza hedef olarak; En az iki sene sonunda Türkiye Şampiyonu olmayı ve ilimizi Dünya Liseler Şampiyonasında temsil etmeyi belirledik.

Biz bu hedef doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Gerisi takdiri İlahi…

Ben son olarak, Özelikle bu yapıya inanan ve destek veren Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Lisesi yönetim kuruluna, okul müdürümüze, idari kadro ve öğretmen arkadaşlarımıza son olarak da müsabaka boyunca bizi destekleyen öğrencilerimize teşekkür ederim. "dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol