Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Beklenen Yağış Geliyor

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da mevsim normallerinin üstünde devam eden hava şartları kuraklık tehlikesinin belirtisi olarak görülüyor.

Tarım arazilerinin sulanmasında büyük önem taşıyan nehirler yetersiz ve dere yatakları yağış nedeniyle çekilmeye başladı. Tarım ve balıkçılık ile uğraşan vatandaşlar, yağış olamaması nedeniyle tedirginlik yaşıyor.

METEROLOJİ'DEN MÜJDE GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre perşembe gününden itibaren yağışlı havalar geri dönüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'den yapılan açıklama şu şekilde: "Pazartesi ve Salı günleri ülke genelinde artarak mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerine çıkacağı, ancak önümüzdeki hafta ortasında (Çarşamba) batıdan başlayarak hızla düşerek mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

Yarından itibaren kuzey ve batı bölgelerde yağmur ve sağanak yağış şeklinde görülecek olan yağışların, Çarşamba gününden itibaren yurdumuzu etkileyecek olan Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte ülke geneline yayılacağı ve iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor."

Anahtar Kelimeler:
Beklenen Yağış Geliyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol