Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Bergama Maçı'nda Onlarca Koltuk Kırıldı!

Temsilcimiz Elazığspor ile Bergama Belediyespor takımları arasında oynanan maçta, Bordo-Beyazlı Taraftarlara ayrılan bölümde onlarca koltuk kırıldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 5 Eylül Pazar günü Doğukent Stadında oynanan TFF 3. Lig 1.Grup Mücadelesi'nde, tribünlerde onlarca koltuğun kırılıp parçalandığını açıkladı.

2200 seyirci kapasiteli Doğukent Stadyumu'nda 450 taraftarın izlediği maçta, saha içinde yaşanan gerginlikler, hakem kararları ve rakip futbolcuların tahrikleri Bordo-Beyazlı Taraftarları çileden çıkarırken, sinirlerine hakim olamayan taraftarlar acısını stadyum tribünlerinin koltuklarından çıkardı.

YAZIK DEĞİL Mİ?

2200 seyirci kapasiteli Doğukent Stadyumu’nda tepkilerini koltukları kırarak gösteren taraftarlar, bu yolla ne kazandılar bilinmez ama devlet malına zarar verdikleri aşikar. günışığı Gazetesi olarak taraftarlarımızı hem ceza almamaları, hem de tribünlere zarar vermemeleri konusunda uyarıyor, sadece takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol