Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Beslenme, Diyet ve Obezite Polikliniği Hizmetlerine Devam Ediyor

Yapılan açıklmada, “ Hastalarımıza, beslenme ve diyet konularında danışmanlık hizmetleri sunan, Beslenme, Diyet ve Obezite Polikliniğimiz hizmetlerine devam ediyor. Beslenme ve Diyet polikliniğimizde görevli diyetisyenlerimiz tarafından, kendilerine başvuran hastalarımızın detaylı vücut analizleri yapılarak beslenme önerilerinde bulunuluyor.

Polikliniğimizde; Hastalıklarda beslenme, diyabet beslenmesi/karbonhidrat sayımı, kilo verme ve kilo alma yöntemlerine yönelik eğitim, metabolik hastalıklar, gebelik ve emzirme döneminde beslenme ve çocuk hastalıklarında beslenme gibi alanlarda hizmet verilmektedir. Özellikle kilo verme ve kilo koruma desteği için polikliniğimize başvuran hastalarımıza, son teknoloji vücut analiz cihazlarımız ile ölçümler yapılarak kişiye özel sağlıklı beslenme programları düzenlenmektedir.

Hasta profiline göre haftalık veya aylık periyotlarla takip ettiğimiz hastalarımızın, vücut analizlerini yaparak, kilo, boy, yağ kütlesi, yağsız vücut kütlesi ve detaylı olarak vücudun belirli bölgelerindeki değişimlerini   inceleyebiliyoruz.

Ayrıca vücut analiz cihazımızda, hastaların metabolik yaşı ve bazal metabolizma hızları tespit edilebiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol