Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Beyazay’dan Koca’ya Nezaket Ziyareti

Türkiye Beyazay Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri  gerçekleştirdikleri ziyarette EBMC Başkanı nafiz Koca tarafından ağırlandılar. Ziyaretleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan,  Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat  Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şubesi yönetim kurulu üyelerimizle Nafiz Hoca’mızı ziyaret ettik. 

Gündemedeki konular ile ilgili istişare yaptık.

Dernek faaliyetlerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Yaptığımız çalışmaları kendisine anlattık. Pandemi  sonrası, engelli derneklerinin ve tüm derneklerin etkinliklerini sürdürmesi gerekiyor. Bizde bu konularda istişare yaparak önümüzdeki günlerde  neler yapabileceğimizi değerlendirdik.”dedi

 “Türkiye Genelinde Bir Kampanya Başlattık”

Derneklerinin başlattığı kampanya ile ilgili olarak da,  bilgiler veren başkan Demirpolat, “Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şubesi olarak,  Türkiye genelinde bir kampanya başlattık.

Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde, yetkisiz yardım toplama kampanyası başlattık.

Bu yardım toplama kampanyasında; 7392’ye SMS atarak 5 TL karşılığında bağışta bulunuluyor. Kampanyanın, kısa reklam filmlerini çektik, kamu spotu yaptık.

Tüm Türkiye’de, duyurduk.

7 bin 104 engelli bireyin, eğitim giderlerini karşılamak üzere; 20-25 milyon civarında bir para birikecek. Toplanan bu parayı; yüksek lisans, yurt dışı eğitimleri ve burs gibi birçok alt dala böleceğiz. Nafiz Hoca’mızla, kampanyanın gidişatı ile ilgili de, görüş alışverişinde bulunduk. Nafiz Hoca’nın, engelli bireylere yönelik  ilgi ve alakasını biliyorum.

Bizim birçok etkinliğimizde, yanımızda olarak destek verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol