Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

BEYİN GÖÇÜ YAŞANIYOR

Sağlık turizminde söz sahibi olacak illerden biri olacağı söylenen Elazığ’da son dönemlerde yaşanan olumsuzluklara kimse dur diyemiyor. Elazığ’da sağlık kaderine terk edilmiş durumda.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde doktorların görevi bırakmaları uzun bir süreden beri yaşanan bir durum, defalarca haberi yapılmasına rağmen bir önlem alınmadı. Son günlerde hastaneden genel cerrahların ayrılması ile genel cerrah dalında sıkıntı yaşandığı öğrenildi.

Sağlık Müdürü ile başhekim arasında yaşanan sıkıntılar giderilmediği için hastanede yaşanan doktor sıkıntısı adeta kimseyi ilgilendirmez bir durum gibi gözüküyor.

Korona Virüs salgını pik yaptığı şu günlerde, sağlıkta akıl alamaz olaylar peş peşe yaşanıyor.

Elazığ’da elde bulunan hastaneler pandemi hastanesi olarak kullanılmazken, Fethi Sekin Şehir Hastanesi bahçesine sahra çadırı kurulması gündeme geldi.

Sağlık müdürü ile Fethi Sekin Şehir Hastanesi başhekimi arasındaki çekişme istifalara kadar gitti.

Hastane başhekiminin önce görevden alındığı duyuruldu, ancak başhekimin diretmesi sonucu göreve devam ederken geçtiğimiz günlerde başhekim istifa ettiğini duyurmuştu. Sanki Hastanenin tek sorununun sağlık müdürü ve başhekimi başka sorunu yokmuş gibi gündemi meşgul ediyor.

Edinilen bilgilere hastanede doktor eksiği yaşandığı son günlerde Genel cerrahlarında hastaneden ayrıldığı ve genel cerrah servisinde sıkıntı çekildiği ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
BEYİN GÖÇÜ YAŞANIYOR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol