Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Bir Gelecek, Fotoğraf Yarışmasına Sponsor Oldu

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından özel eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik fotoğraf yarışması düzenlendi. Etkinlik, Birevim’in sosyal sorumluluk projesi Bir Gelecek sponsorluğunda gerçekleştirildi. Fotoğraf yarışmasına başvurular ve değerlendirme BİZDEYİZ mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirdi.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler düzenlenen bir programla ödüllerine kavuştu.

Dereceye girenlere ödülleri Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay ve BEKA (Beşeri ve İktisadi Kalkınma) Derneği Elazığ İl Başkanı Emrah Çiftçi tarafından verildi.

Program sonrası konuşan Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, fotoğraf yarışmasının yoğun ilgi gördüğünü belirtirken yarışmaya katılanlara, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a teşekkür etti.

Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay ise: “Özel eğitim gören kardeşlerimizin katıldığı ve yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf yarışmasının son derece etkili olduğunu düşünüyorum.

Bu tür yarışmalar sayesinde kardeşlerimiz yeteneklerini geliştirebilecek ve hayata daha sıkı tutunacaklardır. Birevim olarak eğitim, spor ve kültürel faaliyetlere sponsor oluyoruz. Fotoğraf yarışmasına da katkı sağlamaktan dolayı son derece mutluyuz.

Desteklerinden ötürü Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye ve Genel Müdürümüz Mahir Orak’a teşekkür ederim” dedi.

Yarışma sonrası tablet bilgisayar ve çeşitli ödüller sahiplerini buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol