Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

BİR GELECEK’TEN ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından eğitime destek olmak amacıyla başlatılan 'Gönülden Eğitime Değer Verin, Bir Gönüle de Siz Girin' isimli tablet kampanyasına destek vermek amacıyla Birevim’in sosyal sorumluluk projesi Bir Gelecek kapsamında ve BEKA (Beşeri ve İktisadi Kalkınma) Derneği iş birliğiyle 63 adet tablet bilgisayar bağışlandı.

Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay ile BEKA Derneği Elazığ İl Başkanı Emrah Çiftçi, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ederek tablet bilgisayarları teslim etti.

Burada bir açıklama yapan Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, öğrencilere destek olmaktan ötürü yaşadığı mutluluğu ifade etti.

Alpay: “Tüm dünyada yaşanan pandemi nedeniyle öğrencilerimiz okula gidemiyor ve uzaktan eğitim alıyor. Evinde tablet ve akıllı telefonu olmayan öğrencilerimiz ise bu imkandan faydalanamıyor. Bu amaç doğrultusunda Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğlulları, bir kampanya başlattı. Böyle bir kampanya ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize tablet bilgisayar hediye etti. Kendisine bu sebeple teşekkür ediyorum. Biz de Birevim olarak kampanyaya 63 adet tablet bilgisayar ile destek olduk. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye ve Genel Müdürümüz Mahir Orak'a desteklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise aşanan tüm zorlu süreçlerde olduğu gibi pandemi sürecinde de toplumun tüm kesimlerinin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmasının önemine vurgu yaptı. Başlattığımız kampanya ile bu desteği daha da büyütmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz bu kampanyaya gereken desteği sağlayarak çocuklarımızın geleceğine destek sağlayacaklar. Bu gün her zamankinden daha çok birlik olma zamanıdır. Çocuklarımızın eğitim sürecine sağlayacağımız destek yarınlarımıza yapacağımız en güçlü yatırım olacaktır. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye,Genel Müdür Mahir Orak'a ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a desteklerinden ötürü teşekkür ederim.”diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol